Makyaj temizleme mendilleri yorucu bir günün ardından makyaj çıkarmaya üşenenlerin kurtarıcısı oluyor. İçeriğindeki etkili özler bulunan mendiller makyajı dakikalar içerisinde pratikçe temizlemeyi mümkün hale getiriyor.

İşte piyasada en çok tercih edilen ve kullanıcıların en çok tavsiye ettiği makyaj temizleme mendilleri;

L’Oreal Paris Değerli Çiçekler Makyaj Temizleme Mendili

Loreal Paris değerli çiçekler makyaj temizleme mendili, cildi tahriş etmeden cilt üzerinde biriken günlük kiri ve makyaj kalıntılarını temizlemeyi vaat ediyor. İçerisinde 25 adet olan mendil, lotus çiçeği ve gül özleri sayesinde cildin nem tutma kapasitesini artırıyor.

Nivea Vısage Makyaj Temizleme Mendili

Nivea Visage makyaj temizleme mendili, ağır makyajları ciltten arındırmak için özel olarak geliştirilmiş. İçerisinde 25 adet mendil bulunan ürün suya dayanıklı makyajı bile tek adımda ciltten arındırmayı vaat ediyor. Nem verme özelliği sayesinde temizlik sonrasında cildin nem dengesinin bozulmasını engelliyor.

Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili

Neutrogena Hydro Boost makyaj temizleme mendili, makyajı temizlerken aynı zamanda cilt yorgunluğunun giderilmesine yardımcı oluyor. İçerisinde 25 adet mendil bulunan ürün hyoluronik asit desteği sayesinde cilt, alt katmanlarına kadar sağlıklı şekilde nemlendiriyon.

Simple Kind To Skin Makyaj Temizleme Mendili

Temiz içeriği sayesinde hassas ciltlerin kullanımına uygun olan bu temizleme mendili E ve B5 vitamini sayesinde cilt bariyerini güçlendiremeye destek oluyor. Cilt üzerinde çizilme ya da tahriş oluşturmuyor. İçerisinde 25 adet mendil bulunuyor.

Daha önce hiç duymadığınız 25 ilginç bilgi Daha önce hiç duymadığınız 25 ilginç bilgi

Diadermine Ekspress 3 In 1 Makyaj Temizleme Mendili

Diadermine’in bu makyaj temizleme mendili suya dayanıklı makyajları dahi cildi çizmeden ve tahriş etmeden tek adımda çıkarmayı vaat ediyor. Ürünün içeriğinde bulunan nemlendirici, sütten elde edildiği için cilde ekstra bakım yapıyor. Yalnızca makyaj temizlemek için değil aynı zamanda makyaj öncesinde cildi nemlendirmek için de kullanılabiliyor. İçerisinde 40 adet mendil bulunuyor.

Isana 3 In 1 Hydro Makyaj Temizleme Mendili

Hydro makyaj temizleme mendili ciltte biriken fazla sebumu, gözeneklere zarar vermeden temizliyor.  Suya dayanıklı makyaj da dahil olmak üzere tüm makyajlarda etkili temizleyicilik sunuyor. Isana 3 in 1 Hydro makyaj temizleme mendili, saf içeriği sayesinde cilde hassas bakım yapıyor.

Inglot Makeup Remover Makyaj Temizleme Mendili

Temizleme mendili, Provitamin B5 ve papatya içeriği sayesinde cildi yatıştırıyor ve dinlendiriyor. Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan mendil, ciltte yağlanma ve sivilce oluşturmuyor. Ayrıca Suya dayanıklı makyajlarda da etkili sonuç veriyor.

Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Mendili

Bebak Acı Badem makyaj temizleme mendili, içeriği sayesinde, cildi temizlerken aynı zamanda bakım yapıyor. Dış etmenlerden etkilenen cildi nemlendirerek sakinleştiriyor. Ayrıca kalıcı makyaj temizliğinde de etkili oluyor.

Kiko Pure Clean Makyaj Temizleme Mendili

Kiko Pure Clean makyaj temizleme mendili, hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiş. Ürün ciltte tahriş ve cilt üzerinde çizilme yaratmıyor.

Editör: Sena ERDOĞAN