Günümüzde pek çok farklı marka ve model arasında seçim yapmak zor olabilir. Ancak, en iyi elektrikli süpürgeyi bulmak için ihtiyaçlarınıza ve yaşam tarzınıza en uygun olanı belirlemek önemlidir. Sizlere, performansıyla öne çıkan, kullanım kolaylığı sunan ve çeşitli zeminlerde etkili temizlik sağlayan birkaç ürünü tanıtarak, alışveriş sürecinizi kolaylaştırmak istiyoruz

1. Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

en iyi elektrikli süpürge tavsiye

Grundig VCC 7870 toz torbasız elektrikli süpürge oldukça güçlü ve pratik bir temizlik deneyimi sunan bir ürün. 750 W motor gücüyle 2300 W’a denk temizleme performansı sağlar. Özel filtresi ile %99,98 oranında toz tutabilir. Temizlik kalitesini yüksek tutar ve alerjenleri engeller. 2.7 litrelik geniş toz haznesi, kir ve tozu etkili bir şekilde hapsederek daha az hazne temizliği yapmanızı sağlar. Toz haznesi göstergesi sayesinde toz doluluğunu kolayca görebilirsiniz. 

2. Greenote Akülü Elektrikli Süpürge

en iyi elektrikli süpürge tavsiye

Greenote akülü elektrikli süpürge, güçlü emiş gücü ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Yaklaşık 1 kilo ağırlığıyla çok hafif olan bu süpürge, kullanımı son derece rahat hale getiriyor. Ayrıca, kurulumu hızlı ve kolay. Standart modu günlük temizlik için ideal kılarken, güçlü modu ise inatçı kalıntıları ve derin temizlik gerektiren durumları ele almak için yüksek emiş gücü sağlıyor.

Aracınız daha az benzin yaksın! Yeni yöntemle araçlar artık daha az yakıt tüketecek Aracınız daha az benzin yaksın! Yeni yöntemle araçlar artık daha az yakıt tüketecek

3. Karaca Vantuz Action Force F3 Elektrikli Süpürge

en iyi elektrikli süpürge tavsiye

Karaca Vantuz Action Force F3 elektrikli süpürge, etkili ve pratik bir temizlik deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Easy Catch kablo sistemi sayesinde temizlik sonrası güç kablosunu sarmak kolaylaşır. Tek seferde veya uzaktan çekip bırakarak kabloyu düzenlemek mümkün olur. Infinity tekerlek sistemi ile birlikte süpürge kolay manevra kabiliyetine sahiptir. Bu da kesintisiz ve kolay bir temizlik sağlar. Toz haznesini tek tuşla çıkarabilir ve yere dökmeden boşaltabilirsiniz

4. Philips XB2123/09 2000 Serisi Torbasız Elektrikli Süpürge

en iyi elektrikli süpürge tavsiye

Philips XB2123/09 2000 serisi torbasız elektrikli süpürge oldukça güçlü bir üründür. Yüksek emiş gücüne sahip 850W motoru ve PowerCyclone 4 teknolojisi, tozu etkili bir şekilde havadan ayırarak daha uzun süreli ve güçlü bir temizlik performansı sağlar. Toz haznesi tek elle hijyenik bir şekilde boşaltılabilir. Sert zeminlerde veya halılarda kullanım için çok amaçlı başlık, ayak pedalı kullanılarak kolayca ayarlanabilir, böylece optimum temizlik elde edilir. Fişten başlığa 9 metrelik erişim olanağı, priz değişimi gerektirmeden daha uzun süre temizlik yapabilmenizi sağlar.

5. Fakir Lucky Dik Kuru Vakum Süpürgesi

en iyi elektrikli süpürge tavsiye

Fakir Lucky BL 100 dik kuru vakum süpürgesi oldukça kullanışlı bir ürün. Boomerang yer aparatı, her köşeye kolayca ulaşmanızı sağlar. Ürünün kolay döndürülebilir bir sapı, bu da bedeninizi zorlamadan daha fazla alana ulaşmanızı sağlar. Bu da temizlik esnasında daha konforlu bir deneyim sunar. 1 litrelik kullanım hacmi ile daha uzun süre kesintisiz kullanım olanağı sunar. İki farklı kullanım şekli sayesinde alandan tasarruf etmenizi sağlar. Ürünün kablosunu kullanım sonrası pratik bir şekilde toplamanıza olanak tanır.

6. Arzum AR4087 Gırgır 2’si 1 Arada Dikey Elektrikli Süpürge

Arzum AR4087 Gırgır 2’si 1 arada dikey elektrikli süpürge, evdeki temizlik işlerini kolaylaştırmak için tasarlanmış çok yönlü bir üründür. İki farklı temizlik moduyla kullanıcıya esneklik sunar. 550 W’lık güçlü motoru sayesinde etkili bir temizlik performansı sağlar. 5 metrelik kablo uzunluğu ile prizden uzak mesafelerde bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. 1.2 litrelik toz haznesi uzun süreli kullanıma olanak tanır ve sık sık boşaltma gereksinimini azaltır. Dikey süpürge ve el süpürgesi olarak iki farklı kullanım moduyla pratiklik sağlar. 

7. Philips Power Pro City FC9332/07 Elektrikli Süpürge

Philips Power Pro City FC9332/07 elektrikli süpürge, toz torbasız bir modeldir ve yüksek emiş gücüyle dikkat çeker. İnce tasarımı ve kullanım kolaylığıyla ev temizliğini pratik hale getirir. Bu süpürge, genellikle şehir içi kullanım için optimize edilmiştir ve kompakt yapısıyla depolama konusunda avantaj sağlar. Ayrıca, toz torbasız olması süpürge torbası almanızı gerektirmez ve temizlik sonrası torba değiştirme zahmetini ortadan kaldırır. Farklı zemin türlerinde etkili temizlik sunabilen başlık ve fırça seçenekleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanır.

8. Arzum AR4077 Focus Pro Cyclone Filtreli Elektrikli Süpürge

Arzum AR4077 Focus Pro Cyclone filtreli elektrikli süpürge oldukça etkileyici özelliklere sahip. 890 W motor gücü ile etkili bir temizlik sağlar. Cyclone teknolojisi sayesinde tozları etkin bir şekilde emip hava ile ayrıştırarak daha temiz bir süpürme deneyimi sunar. Focus Pro, farklı zemin türlerinde yüksek performans için emiş gücünü ayarlayabilme özelliğine sahiptir. Az yer kapladığı için istediğiniz yerde kolayca sağlayabilirsiniz. Ayrıca hafif tasarımı sayesinde kullanım esnasında rahatça hareket ettirilebilir. 1.8 litrelik toz haznesi ile tek seferde bütün evi temizlemek mümkün olabilir.

9. Arnica Pika Mor Elektrikli Süpürge

Arnica Pika mor elektrikli süpürge, kullanıcı dostu tasarımı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken ürün. 750 W motor gücü ve yüksek performansı ile evinizi etkili bir şekilde temizlemenize olanak sağlar. A Enerji Sınıfı ile enerjiyi verimli bir şekilde kullanır, çevreye duyarlı bir seçenektir. Kolay kullanım için tasarlanmış, 2,5 litre şeffaf toz haznesi ile toz seviyesini gözlemlemek ve boşaltmak kolaydır. Dar uçlu boru, koltuk temizleme aparatı, perde fırçası gibi aksesuarlarla farklı yüzeyleri temizlemenize yardımcı olur. Kullanımı kolaylaştıran teleskobik boru, farklı yüksekliklerdeki alanlara ulaşım sağlar.

10. Electrolux EUFC8ALRGY UltraFlex Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Electrolux EUFC8ALRGY UltraFlex toz torbasız elektrikli süpürge, bir dizi özellikle donatılmış bir model. Öncelikle, siklon sistemi kullanarak tozları hava akışından ayırmak için yüksek hızlarda döner, bu da daha yüksek emiş gücü sağlar. UltraFlex, 4 aşamalı bir filtreleme sistemiyle donatılmıştır. Bu sistem, polen, küf sporları, toz akarları gibi alerjenlere karşı etkili bir filtreleme sunar, böylece alerjik reaksiyon riskini azaltır. Ayrıca, çıkarılabilir HEPA filtresi su altında yıkanabilir, böylece daha uzun süre kullanılabilir.

11. Anker Eufy Clean Mach V1 Ultra

Anker Eufy Clean Mach V1 Ultra, güçlü bir dikey kablosuz süpürge ve yer silme cihazıdır. Hem kuru hem de ıslak lekeleri kolaylıkla temizleyebilir. Üzerinde bulunan buhar özelliği sayesinde, ısıtılmış buhar ile zemindeki lekeleri ve kirleri etkili bir şekilde çıkarabilirsiniz. En önemli özelliklerinden biri, TÜV Rheinland sertifikalı olmasıdır. Isıtılmış buhar ve sulu ozon kullanarak, %99,9’a kadar mikropları temizler. Ayrıca, Eco-Clean Ozone özelliğiyle evcil hayvanların ve çocukların bulunduğu alanlarda güvenle kullanılabilir.  Cihazın Always Clean Mop özelliği, zemin kontaminasyonunu engellemek için mopu temizlerken yıkama özelliği sunar. Ayrıca üçlü otomatik temizleme sistemi, temizlik sonrası mopu otomatik olarak temizlik sıvısıyla yıkar ve ardından ozon kullanarak kokuyu ve mikropları azaltır. Son olarak, cihazın içindeki sıcak hava dolaşımıyla %100 kuru hale getirilir.

Editör: Saliha Kara