KINA

Bir macun oluşturmak için kına tozunu sıcak suyla karıştırın. Saçınıza uygulayın ve birkaç saat bekletin. Su ile durulayın. Kına saçınıza kırmızımsı-turuncu bir renk verebilir

ADAÇAYI

Sakız çiğnemeyi sevenlere müjde! Faydası saymakla bitmiyor Sakız çiğnemeyi sevenlere müjde! Faydası saymakla bitmiyor

Güçlü bir adaçayı çayı demleyin ve soğumaya bırakın. Saçınıza uygulayın ve bir saat bekletin. Su ile durulayın. Adaçayı saçınıza daha koyu kahverengi bir renk verebilir.

PAPATYA

Güçlü bir papatya çayı demleyin ve soğumaya bırakın. Saçınıza uygulayın ve bir saat bekletin. Papatya saçınıza açık sarı bir renk verebilir.

CEVİZ

Cevizlerin kabuklarını kırın ve suda kaynatın. Soğumaya bırakın ve saçınıza uygulayın. Bir saat bekletin ve suyla durulayın. Siyah ceviz saçınıza koyu kahverengi bir renk verebilir.

HAVUÇ SUYU

Birkaç havucu kaynatın ve suyunu soğumaya bırakın. Saçınıza uygulayın ve bir saat bekletin. Su ile durulayın. Havuç suyu saçınıza kırmızımsı-turuncu bir renk verebilir.

KAHVE

Kahve demliği hazırlayın ve soğumaya bırakın. Saçınıza uygulayın, 1 saat bekletin ve sonra durulayın. Kahve saçınıza zengin, koyu kahverengi bir renk verebilir.

PANCAR SUYU

Birkaç pancarı kaynatın ve suyunu soğumaya bırakın. Saçınıza uygulayın ve 1 saat bekletin. Su ile durulayın. Pancar suyu saçınıza kırmızımsı mor bir ton verebilir.

Editör: Adem Küçükkaya