ERZINCAN

3. motorsiklet festivali Erzincan'da başladı

Bu yıl 3. kez Motorsiklet tutkunlarını misafir eden Erzincan'da hazırlıklar tamam. 30 Ağustos 2024 tarihi itibariyle Erzincan'a gelen motorsikletli gezgin sayısı bin kişinin üzerinde.

Abone Ol

Bu yıl 3. kez düzenlenen 3. Erzincan Motorsiklet festivali başladı. 30 - 31 Ağustos tarihleri arasında Erzincan'da Erzincan Motorsiklet kulübü tarafından organize edilen festival kapsamında yurdun değişik bölgelerinden 25'in üzerinde motorsiklet kulübünün temsil edildiği yaklaşık bin motorsikletli motorsiklet dostlukları için Erzincan'a geldi.

Çadırını kapıp Ergan Dağı'na akın eden Erzincanlıların yanısıra karavanlarıyla ve çadırlarıyla seyahat edenlerin katıldığı motorsiklet etkinliğinin ilk günü, sohbetlerin ana konusu motorsiklet oldu. 

Ergan dağı kayak tesislerinde birbiri ile kaynaşan Motorsiklet sevdalıları yarın ise düzenlenecek yarış ve gösterilerle kendilerini göstermeye çalışacak. 600 cc 1000 cc ve 1000 cc üzeri motorsiklet sürücülerinin birbirini yenmeye çalışacağı festivalin dereceye girenlerine de ödüller dağıtılacak.

Erzincan İtfaiyesi ve Motorsiklet kulübünün bulunduğu cadde üzerinde yarın (31 Ağustos 2024) gerçekleştirilecek olan gösteri ve yarışların ardından pazar günü sabah motorsiklet severler Erzincan'dan yolculanacak. 

Erzincan'a gelen motorsiklek sevdalılarına tekrar hoşgeldin diyoruz.