Temmuz’da aşk, para, kariyer, aile ve sağlık konularında sizi neler bekliyor? İşte  Temmuz ayı burç yorumları

KOÇ BURCU

Koçlar ve yükselen koçlar Haziran ayından sonra rahat bir nefes alıyorsunuz. Hem işlerinizi hem duygusal çöküntülerinizi toparlayıp yola daha iyi devam edeceksiniz. Eğer yeni planlarınız veya daha önce planlayıp başladığınız işler varsa gelişmeleri göreceksiniz. Bu ay sizi sadeliğe götüren bir ay olacak.  Çalışma arkadaşlarınızla sınırı korumaya özen gösterin. Bu dönemde daha seçici ve eleştirel olacaksınız. Bu da diğer insanlar için sorun yaratabilir.

Aşk kapınızı çalıyor. Yalnız bir koç burcuysanız teklif alma veya etme konusu gündeminizi meşgul edebilir. İlişkisi olan bir koç burcuysanız ilişkiniz daha iyi bir döneme girecek.

BOĞA BURCU

Sevgili boğalar ve yükselen boğalar özgür hissettiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yeniay ailenizle birlikte alacağınız yeni bir karar varsa bu kararın kesinleşeceği adımları atacağınız ay olacak. Bu ay bildiğiniz bir alanda otorite sahibi olabilirsiniz. Önemli başarılara imza atacağınız bir ay sizi bekliyor.

Yağışlı havalarda dikkat edenler kurtuluyor: En ufak tedbirsizlik kazaya yol açıyor Yağışlı havalarda dikkat edenler kurtuluyor: En ufak tedbirsizlik kazaya yol açıyor

İKİZLER BURCU

İkizler ve yükselen ikizler zaferlerle dolu bir Temmuz ayı sizi bekliyor. Maddi birikimlerinizi yeniden değerlendirmeye alacaksınız. Bu ay duygusal kararlar vermek yerine mantığınızı devreye sokun. Ailenizle birbirinize destek olacağınız birbirinize fayda sağlayacağınız bir dönemdesiniz. Sorunlarınızı çözmek için ailenizle aranızdaki duygusal bağdan faydalanın.

YENGEÇ BURCU

Sevgili yengeçler ve yükselen yengeçler, Temmuz ayı sizler duygusal bir ay olabilir. Aşk hayatınızdaki değişimler sizi zorlayabilir. Bu ay yeni kararlar alabilir duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kariyerinizde büyük ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Ancak geçmiş hatalarınızdan ders çıkarmayı unutmayın. Evli yengeçler partnerinizle olan açık iletişimle sorunlarınızı çözebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Değerli aslanlar ve yükselen aslanlar Temmuz ayı sizler için parlak bir ay olacak gibi görünüyor.Kariyer hayatınızda ilhamınız ve enerjiniz artacak. Aşk hayatınızda, doğal çekiciliğiniz ve enerjinizle etrafınızdakileri etkilemeyi başaracaksınız. Ancak sizin için romantik bir ay olmayacak

Kariyerinizde ise Temmuz ayının 21'inde dolunayın etkisiyle, zorlu bir çalışma dönemini geride bırakıyorsunuz. Bu tarihten sonra ilhamınız, enerjiniz ve hırsınız artacak. Bu enerjiyi en iyi şekilde kullanmak için, yeni hedeflerinize başlamadan önce detaylı bir plan yapmanız faydalı olacaktır.

BAŞAK BURCU

Başaklar ve yükselen başaklar bu ay partnerinizin kusurlarına karşı tahammülsüz olabilirsiniz. Bu süreçte arkadaşlarınızın desteği size yardımcı olacaktır. Kariyer açısından Temmuzun son günlerinde farklı şeyler deneyebilirsiniz. Tedbirli ve ne istediğini bilen bir başak olarak her şeyle başa çıkabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Teraziler ve yükselen teraziler bu ay hem sosyal hem kişisel açıdan önemli değişimlerin yaşanacağı günler sizi bekliyor olacak. Önceliklerinizi yeniden belirleyeceksiniz. Romantik ilişkiler için çaba göstermeniz gerekebilir. Sosyal farkındalığınızın artacağı bir döneme giriyorsunuz. Kalbinizin sesini dinleyin.

AKREP BURCU

Akrepler ve yükselen akrepler Temmuz ayı sizler için yeniliklerle dolu bir ay olacak. Aşk hayatınızda iletişim becerilerinizi kullanın. Duygularınızı net bir şekilde ifade edin. Kariyer hayatınızda yeni hedefleriniz olabilir. Ay başında zihniniz parlak fikirlerle dolabilir.

YAY BURCU

Yaylar ve yükselen yaylar Temmuz ayı kendinizi ve çevrenizi yeniden keşfe çıkacağınız bir ay. Aşk hayatınızda fazla bağ kurmak isteyeceğiniz bir ay sizi bekliyor. Kalbinizin sesini dinleyeceksiniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen oğlaklar bu ay kayıplarınız geri dönecek. İlişkilerinizi ilerletebilir veya yenileri için adım atabilirsiniz. Sorunları çözmek için ailenizi bir araya getirebilirsiniz. Hedeflerinizi yeniden değerlendirip yeni adımlar atacağınız bir ay sizi bekliyor.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen boğalar Temmuz ayında sizin için finansal konular ön planda olabilir. Yeni iş fırsatlarına adım atabilirsiniz. Bu Yeni ay ile birlikte kariyer hayatınızda bambaşka bir başarı sizleri bekliyor olacak. Olayların ve durumların içinden başarıyla geçeceksiniz.

Aşk hayatınızda hareketli zamanlar sizi bekliyor. Dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin.

BALIK BURCU

Değerli Balıklar ve yükselen Balıklar Temmuz ayında heyecan verici gelişmeler sizi bekliyor. Aşk hayatınızda romantik bir döneme giriyorsunuz. İlişkisi olmayan bir balıksanız aşk kapınızı çalabilir. Kariyer açısından artık emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Bu dönemde kariyer açısından tanınma elde edebilirsiniz.

Editör: Yasemin Dülgeroglu