ŞOK 10 TEMMUZ 2024 KATALOGLARIYLA BÜYÜK İNDİRİMLER GELİYOR. ÇOK ÖNEMLİ FIRSATLARIN YER ALDIĞI, TOPLAM YEDİ SAYFADAN MEYDANA GELEN, HAFTANIN NABZINI TUTAN YEPYENİ ÜRÜNLER VE HERKESİN ISRARLA BEKLEDİĞİ KAMPANYALAR BAŞLIYOR.

BU HAFTANIN 10 TEMMUZ ŞOK KAMPANYALARI:

Şok 10 Temmuz Katalogu Indirimleri (7)

Şok Aktüel ürün listelerinde ve kataloglarında her şey tam istediğiniz gibi. Herkesin büyük merak ettiği katalogları, bu çarşamba gelecek olan fırsatları görme zamanı…

Şok 10 Temmuz Katalogu Indirimleri (1)

Şok 10 Temmuz 2024 kataloğunda bu hafta evinizin her köşesinde ihtiyacınız olan ürünleri indirimli fiyatla bulmak mümkün oluyor. Şok Aktüel kataloglarıyla evinizi düzenlemek, mutfağınıza katkı yapmak ve ihtiyacınız olanları ucuza bulmak kolay olacak. Ürünler ve fiyatlarını içeren en detaylı bilgiyi sayfa devamında “Aktüel Tablo” olarak sunduğumuz için ayrıca ürün fiyatlarına değinmeden öne çıkanları paylaşarak devam edeceğiz. İşte haftanın en detaylı anlatımıyla 10 Temmuz indirimleri

Şok 10 Temmuz Katalogu Indirimleri (6)

Ev – Bahçe Tadilat Ürünleri
Tamir ve tadilat için merdivenler, tertemiz duvarlar ve tavanlara kavuşmak için ihtiyacınız olan iç cephe ve tavan boyaları, amatör veya profesyonel boyacılar için kestirme fırçaları ve çeşitli el aletleri evde tadilat ve bakım işlerinizi kolaylaştırmak için indirimde olacak. Özellikle fırçalar, merdivenler ve kaliteli boyalar evinizi yenilemek için ideal görünüyor.

Şok 10 Temmuz Katalogu Indirimleri (5)

Mutfak Gereçleri ve Elektronik Ürünler
Mutfak gereçlerinde Papilla tava ve sahan setleri, erzak saklama kapları, çelik tencereler ve cam sürahiler dikkat çekiyor. Aşurelik tencere ve cam ürünler de gözden kaçmaması gereken önemli ürünler. Ayrıca, airfryer modelleri, kendinden airfryerlı fırınlar ve çok amaçlı mikser setleri ile mutfakta zaman ve enerji tasarrufu sağlamak da kolay. Vip Ahmet mikser setiyle kalitenin uygun fiyatla buluşması, sunumluklarla şık sofralar ve ne alırsan 49,95 TL – 129 TL olan plastik ürünler kaçırılmayacaklar arasına giriyor. Şok 10 Temmuz 2024 katalogları alışılmışın dışında muhteşem şeyler sunuyor.

Şok 10 Temmuz Katalogu Indirimleri (4)

Gıda Ürünleri ve Aşure Ayı Özel Fırsatları
ŞOK’ta bu hafta Anadolu Mutfağı ve Amigo markalarının geniş gıda ürün yelpazesi indirimde olacak. Şok Aktüel ile kuruyemişler, kuru meyveler, bakliyatlar ve çeşitli aşurelik ürünler, sağlıklı ve lezzetli yemekler yapmanıza yardımcı olacak. Ayrıca, dondurulmuş ürünler, atıştırmalıklar ve içeceklerde de cazip fiyatlar sunuluyor. Aşure Ayı içinde lezzetli ve bereketli aşureler yapmak için Şok Aktüel 10 Temmuz tüm ihtiyaçlarınıza yanıt veriyor.

Şok 10 Temmuz Katalogu Indirimleri (3)

Kişisel Bakım ve Temizlik Ürünleri
Kişisel bakım ürünlerinde, Emotion ve Signal gibi markaların deodorant ve diş macunu ürünlerinde indirimler var. Bebek bakım ürünleri ve hijyen ürünlerinde de geniş seçenekler mevcut. Ayrıca, bulaşık deterjanları, yumuşatıcılar ve temizlik bezleri gibi temizlik ürünlerinde fırsatlar kaçırılmayacak nitelikte. Şok gördüğünüz gibi her ihtiyaca ve amaca uygun ürünü sunuyor.

Hamile kadınların beyni resmen değişiyor! Peki, hamilelik beyni nasıl değiştiriyor Hamile kadınların beyni resmen değişiyor! Peki, hamilelik beyni nasıl değiştiriyor

Şok 10 Temmuz Katalogu Indirimleri (2)

Şok Aktüel indirimlerinin tüm öne çıkan fırsatları bunlardan ibaret değil. Şok 10 Temmuz 2024 kataloglarında çok daha fazlası var. Özellikle ankastre set, tavalar, fırın ve airfryer ürünleriyle çeşitli cam ürünler kaçırılmaması gereken fiyatlara sahip. Siz de ihtiyacınız olanı bulmak için ister katalog görsellerine, ister ürün listelerine başvurun.

Editör: Adem Küçükkaya