KÜLTÜR-SANAT

Sevenlerine müjde: Gora 4 Gora geliyor

Türk sinemasında halen adından söz ettiren yapımlardan biri olan G.O.R.A filminin dördüncüsü izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

G.O.R.A,vizyona girdiği günden itibaren pek çok kişi tarafından izlendi. Cem Yılmaz'ın rol aldığı filmin devamı olan Gora 4 Gora'nın çekimlerine başlandığı ise Yılmaz tarafından paylaşılmıştı. Öte yandan filmin ne zaman çıkacağı ve oyuncu kadrosu da merak konusu oldu.

GORA 4 GORA NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANACAK?

Cem Yılmaz geçtiğimiz 20 Mayıs tarihinde Twıtter hesabından yeni devam filminin geleceğini takipçilerine “Üzgünüm daha fazla bekleyemem” notu ile duyurmuştu. Devam filminin ne zaman çıkacağı henüz belli olmazken film, Netflix platformunda izleyici ile buluşacak.

Başrollerinde Cem Yılmaz, Özge Özberk, Özkan Uğur, Rasim Öztekin, Ozan Güven ve Şafak Sezer gibi isimlerin bulunduğu G.O.R.A filmi 2004 yılında vizyona girmişti. Cem Yılmaz, G.O.R.A' nın devam filminin çekileceğini duyurdu

G.O.R.A.'nın ardından iki devam filmi gelmişti. A.R.O.G filmi 2008'e vizyona girdi. Arif V 216 ise 2018 yılında izleyici ile buluştu.