Rüyada karınca ısırması oldukça sık görülen rüyalardandır. hayırlı ve hayırsız içerikde adlandırılan rüyaların ilahi bir mesaj taşıyıp taşımadığı asırlardır hep merak edilmiştir. bu sebeple rüyalarda görülen kişi ve semboller her zaman genel manalarıyla araştırılır. işte rüyada karınca ısırmasına dair verilen genel manadaki tabirler;

Rüyada karınca ısırması görmek, çok zayıf bir düşmana sahip olunduğuna ve zarar görülmeyeceğine işarettir. Kendisini karınca ısırdığını gören kişi çok küçük yatırımlar yaparak çok büyük paralar kazanır. Maddi açıdan şansın arttığı bir döneme, borçların ufak ufak ödeneceğine ve sonrasından refaha kavuşulacağına işaret olduğu gibi, kişinin kendini dev aynasında gördüğünü ve egolarının çok fazla olduğunu da işaret eder. Bencil ve cimri kişilere de yorumlanır.

Ne pişirsem diye düşünenlere iki leziz öneri Ne pişirsem diye düşünenlere iki leziz öneri

Rüyada karınca ısırması yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, seçeceği eşin ailesiyle iyi geçineceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hatalarından erken döneceğine inanılmaktadır.

Dini olarak rüyada karınca ısırması görmek kazanmaya ve rahatlığa yorulmalıdır. Rüya tabirine göre hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına; ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına; el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kendisini bir süre iş, delalet eder.

Ayrıca geniş rızık elde edeceğine, dertlerine derman bulacağına, işine olan bağlılığının uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yorumlanır.
•    fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalet eder.
•    kendisini ona adayacağına alamet eder.
•    çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Editör: Merve Kiraz