Bebeklerde kilo alımını kolaylaştırıyor zeka geliştiriyor! İnanılmaz besleyici bir destek atomu Bebeklerde kilo alımını kolaylaştırıyor zeka geliştiriyor! İnanılmaz besleyici bir destek atomu

Rüyada düğün görmek rüya sahibinin yaşadığı sıkıntı ve sorunlardan yakın zamanda kurtulacağı şeklinde yorumlanır. Ancak başka rüya alimlerine göre ise tam tersi şeklinde yorumlanır. Kişinin yaşayabileceği bazı problem ve sıkıntılar ile maddi manevi birtakım zorluklar meydana gelebileceğine işaret eder.

Rüyada müziksiz bir düğünde olduğunu görmek

Rüyada müziksiz düğünde olduğunu görmek rüya sahibinin elindekilerin kıymetini bilmediği anlamına gelir. Bu konuda uyarıcı bir rüyadır.

Rüyada düğün salonu görmek

Rüyada düğün salonu görmek rüyayı gören kişinin yakın zamanda mutlu bir haber alacağına delalet eder. Rüya sahibi bekarsa yakın zamanda hayırlı kısmete işaret eder.

Rüyada düğünde oynadığını görmek

Rüyada düğünde oynadığını görmek rüya sahibinin uzun süredir yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağı şeklinde yorumlanır. En sonucunda rahata kavuşacağına, maddi ve manevi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada gelin çiçeği görmek

Rüyada güğün çiçeği görmek rüya sahibinin yaşayabileceği olası bazı sıkıntı ve sorunlara karşı dik durabileceğine yorumlanır.

Editör: Yasemin Dülgeroglu