Rüyada dişlerin sallanması farklı şekillerde yorumlanabilir

RÜYADA DİŞ SALLANMASI

Rüyada dişlerin sallanması aile içerisinde meydana gelebilecek çatışmalara delalettir. Genellikle ortaya çıkabilecek huzursuzluklar olarak yorumlanır. Dişlerin sallanması aynı zamanda aile bireylerinin birbirilerinden kopmasına işaret eder. Rüyada diş sağlığıyla ilgili bir şeyler görmek aileye işaret eder. Geçimsizlik ve kardeşler arasında ortaya çıkabilecek tartışmalar olarak yorumlanabilir. Bunların giderek daha da büyümesine işaret eder. Bu nedenle rüyada diş sallanması genel olarak ailedeki sorunlara işaret eder. Sonuç olarak bu rüyalar hayra yorulan rüyalar değildir.

RÜYADA ÖN DİŞİN SALLANMASI

Rüyada ön dişin sallandığını gören kişi girilecek olan ortaklıklar ve projeler için detaylı araştırmalar yapacak şeklinde yorumlanır. Bu rüya çevrenizde sizin işlerinize engel olmak isteyen kişiler olduğuna da işaret eder. İş teklifi yapan kişilere karşı tedbirli olmak gerektiğine yorumlanır.  Bir başka yoruma göre ise ön diş sallanması evde ki huzur ve bereketin artacağına işarettir. İnsanların ekmek teknesinin bereketli olmasına da delalet eden rüyalardandır. Kötülük duyguları besleyen komşularla ilişkiyi kesmek gerekliliğine yorumlanabilir.

RÜYADA ALT DİŞİN SALLANMASI

Rüyada alt tarafta bulunan dişler akrabalara işaret eder. Alt dişler anne tarafı akrabaları olarak yorumlanır. Rüyada dişlerde sorun olması da aile ilişkilerinde sorunlar yaşamaya delalettir.

RÜYADA KENDİ ELİYLE SAĞLAM DİŞİ ÇIKARMAK

Rüyada sallanan dişini kendi eliyle çıkaran rüya sahibinin zorlu bir döneme girmek üzere olduğuna yorumlanır. Rüya sahibi maddi ve manevi yönden birtakım sıkıntılar yaşayabilir

Makyajında romantiği olur mu demeyin… İşte romantik makyaj yapmanın yolu Makyajında romantiği olur mu demeyin… İşte romantik makyaj yapmanın yolu

RÜYADA DİŞ AĞRISI ÇEKMEK

Rüyada diş ağrısı çekmek tam 4 şekilde yorumlanır. Diş ağrısı çekmenin ilk hikmeti, maddi anlamda düşkünlüğe yorumlanır. İkinci hikmeti, mevkilerinin düşeceğine işaret eder Üçüncü hikmet ise zorunlu bir göreve gidilmesine delalet eder. Rüyada diş ağrısı çekmenin dördüncü hikmeti ise alın teriyle kazanılan paranın, çok faydalı bir iş için harcanacağına yorumlanır.

Editör: Yasemin Dülgeroglu