YAŞAM

Rüyada ay görmek hayır mı şer mi?

Rüyanız ne manaya geliyor? Size uyurken başka alemlerden verilmek istenen mesaj ne ?

Abone Ol

Tüm görülen rüyalar hayır mı şer mi diye herkes tarafından merak edilir. Her zaman belirttiğimiz gibi ilahi bir mesaj içeriğinde olması için rüyaların psikolojik ya da şeytani bir rüya olmaması gerekir. Bu da kişinin kendini muhasebeye çekerek anlaması gereken ve uyandığında rüya yüzünden oluşan etkinin nasıl bir etki olduğuna karar vermesiyle anlaşılabilir. Genel olarak rüyada görülen ay ile ilgili verilen tabir ve açıklamalar aşağıda verildiği gibidir. fakat unutulmamalı ki ay sembolünü herkes aynı şekilde  aynı içerikte görmez bu yüzden herkesin gördüğü rüya birbirinden farklıdır. Tüm bu sebeplerden dolayı bir sembol herkes için aynı manaya gelmez. Fakat sembolün genel manasından çıkarımlar yapılabilir. işte rüyada ay görmenin genel manası hakkında yapılan açıklamalar;

Rüyada ay görmek adaletli yöneticiye, büyük âlime, hayırlı çocuğa, başkana ve rüyayı görenin anne, baba ve kardeşlerin rızasına işarettir.

Ayı kucaklamak kadın ve erkek için siması güzel biriyle evlenmeye, Ayı puslu görmek yaşıtı olmayan biriyle evlenmeye alamettir.

Gökteki ay adaletli yöneticiye, büyük alime, hayırlı oğlan çocuğuna, Ayı kucaklamak kadın ve erkek için güzel simalı biriyle evlenmeye, Ayı puslu görmek yaşıtı olmayan biriyle evlenmeye, Ayın kendi evinde doğması kadın için erkek çocuğa, Ayın güneşten büüyük görünmesi başbakanın (vezirin) devlet başkanına (sultana) üstün gelmesine, Ayın bulutlar içinde kaybolması arzu edilen şeyin zamanının geçmesine, Ayın doğurması, arzu edilen şeyin kolay elde edilmesine, Alı eline almak veya böyle görmek evlenmeye, Ayın bir yeri veya evi aydınlatması devletten gelecek iyiliğe, Ayışığında yürümek anne şefkatine, Aya bakıp onun üzerinde kendi yüzünü görmek hasta için vefata, değilse erkek çocuğa, Ayın güneşe dönüşmesi baba tarafından mirasa ya da yardıma, Dolunay vezirin azledilmesine, yönetimde bulunan kişinin sonunu geldiğine, Ay ve güneşe secde etmek şerli bir işte yöneticinin yardımında olmaya, Ay ve güneşin kişinin kendisine secde etmesi ana-babanın ondan hoşnutluğuna, Ayın karanlık görünmesi ve koyu bir bulutiçine girmesi yönetimden gelecek kötülüğe, Ayın parçalanması ya da ikiye bölünmesi hükümetin dağılmasına ya da üst düzey bir yöneticinin vefatına, Ayışığı gizlenen şeylerin duyulmasına; Hilal eşin hamile kalmasına, yöneticiye, kumandana, ansızın meydanagelecek hayra, asi kimse için tövbe etmeye, Ayın hilal biçiminde görünmesi hacca, Hilalin doğup, ardından hemen batması arzu ve isteklerin sonuçlanmamasına, Hilal bazen savaş ve şiddete, Dolunay güzel ahlaklı insana, Ayı yükselirken görmek makam ve mertebeye işaret.

Rüyada Ay Doğduğunu Görmek

Rüyada ay doğduğunu görmek çok mutluluk verici ve müjdeli bir haberdir. Rüya sahibi hiç beklemediği bir anda küçük ama kendisine kocaman mutluluk verecek bir şey öğrenecek diye tabir edilir.

Rüyada Ay Işığı Görmek

Dile düşmeye ve bu nedenle de üzülmeye işaret eder. Rüya sahibi için özel olan ve kimse bilmesin diye çok çaba harcadığı bir şeyin herkesçe öğrenilmesine ve rüya sahibinin çok zor durumda kalıp, canının uzun süre sıkılmasına delalet eder.

Rüyada Ay ve Güneşi Birlikte Görmek

Aile büyüklerinden ya da çok güvenilen dostlardan fayda sağlamaya, onlar sayesinde zor durumdan ve üzüntüden kurtulmaya, bu kişilere minnettar olmaya yorulur. Rüya sahibinin içine düştüğü zor durumdan dolayı kendisine yardım edecek olan yüce gönüllü ve iyi kalpli kimselerin varlığına delalet eder.

Rüyada Dolunay Görmek

En güzel ve en kısmetli işlere sahip olmaya ve her dilediği şeye kavuşmaya tabir edilir. Mutluluk ve sevinç anlamına gelir.