Görülen her rüyanın aslında dini bir  masaj olduğunu biliyoruz. Bazı rüyalarda ise psikolojimizin çok etkili olduğu söylenir. Sıkça merak edilen rüyada at görmek ile ilgili  derlediğimiz tabirleri sizlerle paylaşıyoruz.

Rüyada at görmek, kişinin hayatında meydana gelecek olumlu değişiklikleri temsil eder. At, özgürlüğü, bağımsızlığı, cesareti ve genellikle hızlı ilerlemeyi sembolize eder. Ayrıca, atın rüyada görülmesi, hayatta önemli bir adım atılacağını ve bu adımın getireceği sonuçların kişiye hayır ve başarı getireceğini de ifade eder. Rüyada atın hızla koştuğunu görmek, hayatınızdaki değişikliklerin hızlı bir şekilde meydana geleceğini gösterir.

Rüyada at görmek murattır. Rütbe, makam ve yolculuğa işaret eder. İmam Cafer Sadık (a.s): Atı mertebe, izzet, hükümdarlık, büyüklük, hayır ve bereket şeklinde yorumlamıştır. Ata binmeye ehil olmayan biri, Rüyada ata binmesi, bu onun için izzet ve makam sahibi olacağı, yüksek derecelere delâlet eder. Bazı kere de ata binmek yolculuğa işarettir. Danyal (a.s.): Rüyada at görmek, izzet, şeref ve devlete delalettir. Kirmani de demiştir ki: Düşmanı ve rakibinizi yenmeye de işarettir. Rüyada at görmek, her şekilde iyi bir rüyadır. Yüksek mevkilere işarettir. Attan indiğini görmek, iyi değildir ve keder alâmetidir.

"Rüyada at görmek" bolluğun, bereketin, zenginliğin simgesidir. hayatta çok başarılı olacağınız ve hayatınızın aşkını sonunda bulacağınız anlamına gelir.

Rüyada siyah at görmek en temelde bir olumlu duruma işaret eder. Olumsuz bir özellik bulundurmayan bu rüya, asil ve güç sahibi olunacağını simgeleyen bir rüya olarak bilinir. Rüyada Siyah At Görmek Ne Demektir? Rüyada at görmek çoğu zaman güzel işler olacağına ve hayırlı konular üzerinde durulacağına işaret eder.
Rüyada kahverengi at görmek, ne olursa olsun başarının anahtarıdır. Bir projenin tamamlanmasının muhtemelen gelecekte gelirler veya başka tür kişisel avantajlar getireceğine işaret eder. Alternatif olarak, yeni bir girişimin başlangıcı muhtemelen bu faydaları getirecektir. Kısaca bir ya da birden fazla hata yapsanız bile çaba gösterdiğiniz o mevzuda başarıya ulaşacaksınız demektir.

Ardahan'da polis bitkin kedi yavrusunu veterinerde tedavi ettirdi Ardahan'da polis bitkin kedi yavrusunu veterinerde tedavi ettirdi

Rüyada ata binmek, mevki atlatma ve mal edinme olarak tabir edilir. Kişinin rüyasında ata bindiğini görmesi, hayırlı olabilecek işlerde olmaya delalet eder. Rüyasında ata bindiğini gören kişinin hayırlı olacak işlerinin başlayacağına rivayet edilmiştir.

Rüyada koşan at görmek hayırlı şekilde yorumlanır. Özellikle rüya sahibi için bereket ve bolluk, rızık ve mutlu bir yaşam şeklinde ifade edilmektedir. Huzurlu ve saadet dolu bir yaşam süreceği üzerine rivayet ederken, aynı zamanda İş yaşantısında önemli yerlere geleceğine yorumlanmaktadır. Kişinin makam ve mevki sahibi olacağına, ailesiyle beraber mutlu bir hayat süreceği üzerine delalet eder.

Rüyada görülen beyaz at, olumlu düşünceye ya da bu düşüncenin gücüne işarettir. Beyaz saflık, temizlik anlamında değerlendirilecek olursa tüm saf, masum düşüncelerin, isteklerin olacağı anlamında da yorumlanır. Rüyada beyaz at görmek aynı zamanda hayırlı bir evlat ve evlilik olarak yorumlanır.

Rüyada at sürüsü görmek, rüya sahibi ve sevdiklerinin arka arkaya yolculuğa çıkacağına yahut hayırlı bir iş için kalabalık misafirler geleceğine, dilediği muratlarının sırasıyla gerçek olacağına delalettir.
 

Editör: Merve Kiraz