Rüya yorumlaması kişilerin psikolojik durumlarına, rüyada görülen yere, kişinin inançlarına göre farklılık gösterebilir. Bu sebeple rüya yorumlamalarında detaylı araştırma yapmak gerekir. Peki rüyada asker görmek ne anlama gelir…

RÜYADA ASKER GÖRMEK

Asker görmek başarıya, kudrete yorumlanır. Rüyasında asker gören kişinin işlerinin tam yolunda gideceğine delalet eder. Rüyada asker görmek, yapacağınız işte sizi destekleyen güçlü kişilerin olacağı anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişinin hayallerinin gerçekleşeceği şeklinde yorumlanır.

SİLAHSIZ ASKER GÖRMEK

Rüyada silahsız askerin görülmesi, iyi diye bildiğiniz birisinin size kötülüğünün dokunacağına işaret eder.

ASKERİ ÜNİFORMA GİYMEK

Rüyasında askeri üniforma giyen bir kimsenin hayatında iyi değişiklikler olacağı şeklinde yorumlanır.

ASKER TOPLULUĞU GÖRMEK

Rüyada asker topluluğu görmek güçle yorumlanır.

RÜYADA ASKER OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyasında asker olduğunu gören kişinin yakın zaman içinde bir takım zorluklarla karşılaşacağı anlamına gelir. Rüyada asker olmanın iki hikmeti vardır. Birincisi disiplinli bir göreve geleceği, ikincisi ise sıkıntıların görüleceği olarak yorumlanır.

Rüyasında kadın asker gören kimseler ise kısmetin açılacağına yorumlanır.

RÜYADA ASKERLE KONUŞMAK

Rüyada askerle konuşmak genellikle iyi şekilde yorumlanır. Bu tip bir rüya galibiyete ve kazanıma delalet eder. Bol kazanç ve hayırlı kısmet olarak yorumlanır. Bir kişinin rüyasında askerle selamlaşması, çok iyi dostlarının olacağına, bu dostlarının gerçekten çok sadık olacağına işaret eder.

Fast food işletmelerinin sırrı: Çıtır çıtır patates için bu yöntemi uygulayın Fast food işletmelerinin sırrı: Çıtır çıtır patates için bu yöntemi uygulayın

RÜYADA ASKERE ÇAĞRILDIĞINI GÖRMEK

Rüyasında askere çağrıldığını gören kişinin önemli bir göreve gideceği şeklinde yorumlanır. Ayrıca rüyada askere çağrılmak yarım kalan işlerinde tamamlanacağına işarettir. Rüyasında zor yoluyla askere götürüldüğünü görmek ise iyi yorumlanmaz. Bu rüya sıkıntıların başlayacağını ve kurtulmak için çaba harcanacağını işaret eder.

Editör: Yasemin Dülgeroglu