Üzümlü Kaymakamlığı ile Üzümlü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve DAP Bölge İdaresi Başkanlığınca desteklenen "Üzümlü Kodluyor" adlı projede yer alan Robotik Kodlama ve STEM atölyesinin açılışı yapıldı.

Açılışta konuşma yapan Vali Hamza Aydoğdu, Robotik Kodlama Sınıfı, Stem Atölyesi, Müzik Sınıfı ve Sinema Salonu bulunan merkezin hayırlı olmasını dileyerek emeği ve katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Robotik Kodlama Ve Stem Atölyesinin Açılışı Yapıldı (2) 1280X576

Erzincan’da 60 bin değerinde kaçak telefon ve sigara ele geçirildi Erzincan’da 60 bin değerinde kaçak telefon ve sigara ele geçirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şinasi Yıldırım ise, "Robotik Kodlama ve STEM atölyesi olarak desteklenen projenin yanında, sinema ve müzik atölyelerini de çocuklarımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Tüm çabamız çocuklarımıza, gençlerimize çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte  bir  eğitim ve öğretim imkanını sunmaktır."  şeklinde konuştu.

Açılışa Vali Hamza Aydoğdu, Kaymakam M. Erdem Akbulut, Üzümlü Belediye Başkanı Lütfi Yakut ve bereberindeki protokol üyeleri katıldı.

Editör: Sena ERDOĞAN