Kömür sabunu son zamanlarda doğal ve etkili bir cilt temizliği için kullanılan ürünlerden biri. Kömür sabununun cilde faydaları saymakla bitmiyor. İşte kömür sabununun faydaları…

KÖMÜR SABUNU FAYDALARI

Güçlü bir temizleyici

Kömür sabunu, cilt üzerinde biriken fazla yağı, toksinleri ve kiri derinlemesine temizleme gücüne sahiptir. Kömürün güçlü temizleme özellikleri sabunla birleşince ciltte derinlemesine etki sağlar. Bu sayede, ciltte biriken kir ve yağlar temizlenir ve cilt arınır.

Gözenek temizleyici

Kömür sabunu peeling etkisi yaratarak gözenekleri temizler. Bu mucize sabun ölü deri hücrelerini temizler ve cilt yüzeyinin yenilenmesine yardımcı olur. Gözenekleri açarak temizlenmesini sağlarken düzenli kullanımla gözeneklerin tıkanmasını sağlar. Bu şekilde de siyah nokta oluşumuengellenir.

Rüyada göz seyirmesi neye işaret? Rüyada göz seyirmesi neye işaret?

Akne ve Sivilceye savaş açar

Zamanla ciltte yağ birikir. Ciltte biriken fazla yağı emme özelliğine sahip olan kömür sabunu  ve sivilceleri azaltmada etkilidir. Yağlı ciltler için kömür sabunu idealdir. Akne oluşumunu tetikleyen yağları ve toksinleri temizleyerek ciltte daha sağlıklı bir görünüm sağlar.

Yaşlanma Belirtilerini azaltır

Kömür sabunu, cilt hücrelerini yeniler ve  ciltte oluşan ince çizgiler ve kırışıklıklar üzerinde olumlu sonuçlar verir.

DİKKAT!

Her cilt yapısı farklı olduğundan ve bazı kişilerin ciltleri fazla hassas olduğundan kullanmadan önce dikkatli olmalı veya kullanıldığında istenmeyen bir sonuç ortaya çıktığında mutlaka uzmana başvurulmalı.

Editör: Yasemin Dülgeroglu