ABD; Yapılan 2 saldırıda hiçbir şekilde yer almadık! ABD; Yapılan 2 saldırıda hiçbir şekilde yer almadık!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışma programının ikinci şampiyonu olan Rabia Birsen Göğercin, yarıştığı esnada izleyici ekrana kilitledi.  Güler yüzü ve pozitifliğiyle büyük sempati toplayan Göğercin' in babasıyla olan bağı izleyenleri duygulandırdı. 

Kurban Bayramı'nda babasına kasap dükkanında yardım ederken elini kaybeden Göğercin, yarışma esnasında büyük ödülle estetik protez kol yaptırmak istediğini belirtti. Yarışmada 1 milyonluk soruya kadar gelen Göğercin, soruya doğru yanıt veren 2. yarışmacı olarak büyük ödülü kazandı. 

Tüm Türkiye'yi sevince boğan Göğercin'e bir müjdede iş insanı Mustafa Düger'den geldi. 30 yıldır protez malzeme üretimi yapan iş insanı Mustafa Düger, estetik protez kol yaptırmak isteyen Rabia Birsen Güvercin'in protez masraflarını ücretsiz karşılayacağını açıkladı. "Bir baba olarak çok etkilendim. Benim de onun yaşlarında bir kızım var. Bir protez kullandığını gördüm. Çok etkileyici bir konuşması oldu. Ben de bu işlerle uğraşan bir vatandaş olarak üzerime sorumluluk düştüğünü hissettim." diyen  Düger, Rabia Birsen Güvercin'e ulaşarak müjdeyi verdi.

Editör: Sena ERDOĞAN