Depolama ürün ve çözümleri şirketlerinden Hangzhou Hikstorage Technology (Hiksemi), PC tutkunları, oyuncular ve içerik üreticileri için tasarlanmış yüksek performanslı PCIe 4.0 SSD, FUTURE Series'i piyasaya sürdü. Verilen bilgiye göre; ürün, 7450MB/S'ye kadar maksimum ardışık okuma hızı; oyun başlatma, ekran yükleme ve dosya erişiminin hızını ve akıcılığını önemli ölçüde artırdı. Ürün, yüksek performanslı bant genişliği ve çıktı sağlamak için özelleştirilmiş ana kontrolör, gelişmiş işlem teknolojisi ve DRAM-less tasarımıyla dikkat çekiyor.

Aynı ismindeki FUTURE (GELECEK) gibi bu seri, sınırları aşmak ve geleceği kucaklamak için doğmuştur. FUTURE SSD daha hızlı, daha güçlü performans ve daha yüksek kapasiteye sahip ve kullanıcıları oyun eğlencesi ve içerik oluşturma dünyasında daha da güçlü hale getiriyor

Daha Yüksek Hız 

7450MB/S'ye kadar maksimum ardışık okuma hızı; oyun başlatma, ekran yükleme ve dosya erişiminin hızını ve akıcılığını önemli ölçüde artırabilir.

Erzurum Teknik Üniversitesi'nin "TEKNOFEST 2024" çalışmaları meraklılarıyla buluştu Erzurum Teknik Üniversitesi'nin "TEKNOFEST 2024" çalışmaları meraklılarıyla buluştu

FUTURE SSD'nin yeteneklerini göstermek için Hiksemi, 2TB modelini CrystalDiskMark yazılımı üzerinde test etmiştir. Test sonucu şekilde gösterilmektedir, ardışık okuma hızı 7450MB/s'yi aşıyor. Buna ek olarak, PS5'e yükledikten sonra dosya aktarım hızı ve oyun yükleme hızı önemli ölçüde daha da hızlanıyor. Bu mükemmel hız ve performansı yansıtmak için yeterlidir.

Daha Güçlü Performans 

Yüksek performanslı bant genişliği ve çıktı sağlamak için özelleştirilmiş ana kontrolör, gelişmiş işlem teknolojisi ve DRAM-less tasarımını benimser.

Isı dağılımı açısından, yeni nesil grafen ısı emici daha iyi ısı kontrolünü garanti eder. Dayanıklılık açısından, MTBF (Arızalar Arasındaki Ortalama Süre) 2 milyon saate kadar ulaşabilir ve 5 yıllık garanti hizmeti kullanıcılara daha fazla kullanıcılara daha fazla güvence sağlar.

Daha Büyük Papasite 

4 TB'ye kadar çeşitli kapasite seçeneklerine sahip kompakt M.2 2280 tek taraflı PCB tasarımı PS5, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar ve diğer cihazların genişleme ihtiyaçlarını iyi karşılayabilir.

Bilgi teknolojisinin sürekli gelişimi ve büyük verinin artmasıyla birlikte, depolama cihazlarının hızı ve kapasitesine daha yüksek talepler yöneltilmektedir. Hiksemi gibi markaların çabalarıyla tüketiciler SSD ürünlerini daha iyi performans, daha yüksek hız, daha yüksek kapasite ve daha iyi maliyet etkinliğiyle satın alabilir. Hiksemi, Ar-Ge kaynaklarına yatırım yapmayı, tedarik zincirini iyileştirmeyi ve tüketici talebine dayalı teknoloji ve ürün yinelemelerini gerçekleştirmeyi sürdürecek ve depolama sektörünün gelişimine öncülük edecek gelişmekte olan bir güç olmaya gayret edecektir.

Editör: Saliha Kara