Erzincan Motorsiklet Kulübünün organize ettiği, Erzincan Valiliğinin ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteklediği Motofest 2024 Erzincan etkinliği başladı. Saat 13,00 te teker yakan Türkiye Şampiyonu etkinliğinin ardından yarışlara geçildi. 600 cc, 1000 cc ve 1000 cc üstü motorsikletlerin yarıştığı festivale motorsiklet severler büyük ilgi gösterdi. Binali Yıldırım Bulvarı üzerinde düzenlenen ve kadın motorsiklet sürücülerinin de katıldığı yarışlar da geniş güvenlik önlemleri alındı. 

Erzincan Kombina Müdürlüğü’ne Aktürk atandı Erzincan Kombina Müdürlüğü’ne Aktürk atandı

Çevik kuvvet ve polis ekiplerinin teyakkuzda olduğu motorsiklet festivaline katılan motorsiklet sürücülerinin güvenlik önlemlerini almalarının ardından yarışlara geçildi, 600 cc, 1000 cc ve 1000 cc üzeri motorsikletlerin yarıştığı festival, motorsiklet egzoz sesleriyle, gaz vererek yakılan tekerleklerin kokusuyla ayrı bir atmosfere büründü.  

Motorsiklet severlerin gözlerinin gelen motorsikletler sebebiyle bayram ettiği etkinlik bu gün Ergan dağı kayak tesislerinde motorsiklet tutkunlarının yapacağı kampın ardından sona erecek. 

Yarış Sıralamaları birazdan yüklenecek...

Editör: Mücahit Özdemir