Lütfi Özgünaydın, yönetmen Özgentürk'e” Ben öleyim öyle yaparsın belgeselimi “ desede, Nebil Özgentürk belgeseli en kısa zamanda yapacağını dile getirdi.

 
Nebil  Özgentürk ekibiyle birlikte Lütfi Özgünaydın’ın Kemaliye deki doğduğu köyünde ki bağ evine  gelerek belgesel çekimlerine başladı. İlk olarak köyünde, bahçe ve evinde çekimler, söyleşiler yapıldı. Belgesel çekimlerinde Lütfi Özgünaydın’ ın eşi Songül Özgünaydın ve oğulları Kamil ve Burhan Özgünaydın’da katıldılar. 

Erzincan’da 2024 Ağustos ayında 414 konut satıldı… 23 İpotekli satış gerçekleşti Erzincan’da 2024 Ağustos ayında 414 konut satıldı… 23 İpotekli satış gerçekleşti


Belgesel çekimlerine İstanbul’da Lütfi Özgünaydın’ın çalışma odasında devam ediliyor. Lütfi Özgünaydın burada kitaplarını ve Yaşar Kemal ile olan dostluğunu yazdığı kitabını anlatacak. Daha sonra çekimlere, Adana’da Yaşar Kemal’ in köyünde devam edilecek.


“DOĞU GAZETESİ’NE HEMŞEHRİLERİME SELAMLAR”
Lütfi Özgünaydın,” Benim belgeselim çekilirken yaşamım yaptıklarım dile gelirken tabii ki memleketimi Kemaliye’ye Erzincan ı anlattım. Yirmi yıl yayımladığım Gurbet Gazetesi’ni nasıl Doğu Gazetesi’nin tesislerinde hazırladığımı anlattım. Kemaliye’nin kültürel derinliğini anlattım. Hemşehrilerimi seviyorum Erzincan’a selam olsun. Doğu Gazetesi yazı işleri müdürü Mücahit Özdemir her zaman etkinliklerimi yazdı. Ona teşekkür borçluyum. Belgesel haberini de içtenlikle ona yazdım  ve anlattım” dedi. 
 

Editör: Adem Küçükkaya