Ekim ayı boyunca Bankkart kullanıcılarına Monster Notebook'tan yaptıkları alışverişlerde 3.000 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanma fırsatı sunuluyor. Ziraat Bankası’nın başlattığı kampanya, 30.000 TL ve 40.000 TL üzeri alışverişler için geçerli. Kullanıcılar kazandıkları Bankkart Liraları 7 Aralık 2024’e kadar kullanabilecekler. Katılım için Bankkart Mobil ya da SMS ile kayıt yaptırmak yeterli. Kampanya, Monster Notebook’un hem mağazalarında hem de internet sitesinde geçerli olacak.

Ziraat Bankası’nın bu özel kampanyası Ekim ayı boyunca geçerli olacak ve elde edilen Bankkart Liralar, 7 Kasım 2024 tarihinde kullanıcıların kartlarına yüklenecek. Kullanıcılar, bu Bankkart Liraları 7 Aralık 2024 tarihine kadar harcayabilecekler. Harcanmayan bakiyeler ise 8 Aralık 2024 tarihinde geri alınacak.

45 meslek sıralandı! Milyonlarca vatandaş erken emekli olacak 45 meslek sıralandı! Milyonlarca vatandaş erken emekli olacak

Kampanyadan faydalanmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri, güncel kampanya detaylarını öğrenmek için bankanın resmi internet sitesini ve Bankkart Mobil uygulamasını ziyaret edebilir. Banka, Ekim ayı boyunca çeşitli sektörlerde düzenlediği kampanyalara dair bilgilendirmeleri resmi kanalları üzerinden düzenli olarak paylaşmaya devam edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ