Dr Batuhan Mumcu

Sosyal Paylaşım platformunda içindeki kini kusan Taha Ulukaya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu'nun sert duvarına çarptı. Sözde sanatçı Tiyatro gösterisi için devletten yer kiraladı. Ancak Erzincanlı Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Ulukaya'nın düşüncelerine katılmadığını deklare ederek bir ülkenin düşünerek karalar bağladığı Filistin'de yaşananları ti ye alan, oradaki insanlara hakaretler ederek içindeki kini boşaltan Ulukaya'ya ders niteliğinde cevap verdi.

"Parasıyla da olsa Taha Ulukaya'ya salon yok"

Dr. Batuhan Mumcu, "Bizim, fare kadar vicdanı olmayanlara verilecek salonumuz yoktur. Sözde sanatçının oyunu için yapılan salon tahsisi iptal edilmiştir." ifadelerine yer verdi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu'nun x  hesabında yaptığı paylaşımı şöyle:

"Taha Ulukaya’nın soykırım mağduru mazlum bir halka yönelik alçak ifadelerini şiddetle kınıyorum. Tüm dünyanın gözü önünde gerçekleştirdikleri katliamlarla bir terör devleti olduğunu kanıtlayan işgalici İsrail’in mezalimini yok saymaya çalışan bu kişilerin, Bakanlığımızın görev ve yetki alanındaki salonlarda faaliyet göstermesini kabul etmemiz mümkün değilidir. 40 binden fazla sivilin şehit edildiği böylesi bir vahşetin karşısında her sanatçıya düşen vazife masum ve mazlumun sesi, insanlığın vicdanı olmaktır. Bunu beceremiyorsan hiç değilse kararmış vicdanın gibi sessiz kalsaydın.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Elazığ'da konuştu: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Elazığ'da konuştu:

Bizim, fare kadar vicdanı olmayanlara verilecek salonumuz yoktur. Sözde sanatçının oyunu için yapılan salon tahsisi iptal edilmiştir. Kalbi Filistinli kardeşleri ile beraber atan aziz Türk milletine saygıyla arz ederiz."

Batuhan Mumcu Taha Ulukaya paylaşım

Editör: Mücahit Özdemir