TFF 2. Lig Beyaz gurupta zirve mücadelesi veren 24 Erzincanspor ile İskenderunspor arasındaki müsabakanın gülen tarafı 24 Erzincanspor oldu.

Karşılaşma her iki takımın oyunda üstünlük kurma mücadelesi içinde başladı. 6. dakikada ceza alanı içindeki mücadelede yapılan müdahaleyi faul olarak değerlendiren hakem penaltı noktasını işaret etti. Meşin yuvarlağın başına geçen Yasin Dülger, 24 Erzincan Spor’u 1-0 üstünlüğe taşıdı.

24Erzincanspor Deplasmanda 3 Kez Geri Düştü, 1 Puanla Döndü 24Erzincanspor Deplasmanda 3 Kez Geri Düştü, 1 Puanla Döndü

33. dakikada kullanılan köşe vuruşunda topla buluşan Ulaş Zengin maça tekrar eşitliği getirdi. Golden dört dakika sonra ise 24 Erzincanspor Hüseyin Altuğ Taş’ın ayağından bulduğu gol ile tekrar üstünlüğü sağladı 2-1 karşılaşmanın ilk devresi 24 Erzincanspor’un üstünlüğü ile sona erdi .

İkinci devre tam bir taktik savaşı yaşandı. 24 Erzincanspor, yakaladığı net pozisyonlarla skora etki edemeyince müsabaka 2 - 1  24 Erzincanspor’un  üstünlüğü ile sona erdi.

Erzi̇ncanspor İskenderunspor (2) 1024X682

Erzi̇ncanspor İskenderunspor (3) 1024X682

Erzi̇ncanspor İskenderunspor (1) 1024X682

Erzi̇ncanspor İskenderunspor (4) 1024X682

Editör: Mücahit Özdemir