Bu özel günün anlam ve önemine vurgu yaparak, bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan ulu çınarlarımızı evlerinde ziyaret eden Vali Aydoğdu, vali yardımcıları ve il müdürleri, kıymetli büyüklerimizle yakından ilgilenerek beklentilerini ve ihtiyaçlarını dinlediler.

Erzincan’da otomobilin çarptığı koyunlar telef oldu. Aynı kazada 3 kişi de yaralandı(VİDEO) Erzincan’da otomobilin çarptığı koyunlar telef oldu. Aynı kazada 3 kişi de yaralandı(VİDEO)

Erzincan’da 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde 50 aile ziyaret edildi (3)_1280x853

Toplamda 50 aile ziyaret edilirken, Vali Aydoğdu, ziyaretler kapsamında Sebahat Biregen'i ve ardından da Adil Karaca ve Emine Karaca çiftini ziyaret etti.

Vali Aydoğdu, gerçekleştirilen ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bizleri yetiştiren ve topluma kazandıran yaşlılarımız aynı zamanda geleceğimizi aydınlatan ışıklardır. Onlara gereken sevgi ve hürmeti her zaman göstermeliyiz. 
Yaşlı bireylerimizin ihtiyaçlarına daha fazla önem vererek, yaşamlarının iyileştirilmesi için her bir bireyimiz üzerine düşeni fazlazsıyla yapmalıdır. Kıymetli büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum." dedi.

Erzincan’da 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde 50 aile ziyaret edildi (1)_1280x960

Haber Merkezi

Editör: Saliha Kara