Tatiller, iş seyahatleri veya acil yolculuklarda yanımızda mutlaka taşıdığımız valizler, mutlaka dayanıklı ve duruma çözüm odaklı olmalı. Birbirinden estetik ve konforlu valiz modelleri, valiz kılıfı, valiz seti ve bavul kılıfı aşağıda sizleri bekliyor.

1. Pierre Cardin 

Valiz modelleri listemizin ilk sırasında yer alan Pierre Cardin model kırmızı valiz, çarpıcı renk seçimi ve dayanıklılığı ile dikkat çekiyor. Unisex dört tekerlekli büyük boy sert valiz su geçirmez fermuarlı iç bölmeye sahip. Aynı zamanda ürünün 360 derece dönebilen ve kullanıcılarına hareket kabiliyeti sağlayan tekerlek sistemi mevcut. Valiz, boyunuza göre ayarlayabileceğiniz çek çek sistemini de barındırıyor.

Eylül bitmeden mutlaka bu ağaç ve bitkileri ekin baharda bahçeniz coşsun Eylül bitmeden mutlaka bu ağaç ve bitkileri ekin baharda bahçeniz coşsun

Ürün üzerine yerleştirilmiş olan ve ürünün üst kenarlarında bulunan 1 adet taşıma kulbu yumuşak ve ergonomik yapısı sayesinde elinizi asla incitmez. Valiz içinde bulununan ek lastik sayesinde ise eşyalarınızı dağılmadan muhafaza edebilirsiniz.

2. Biggdesign Küçük Boy Valiz

Sarı renge sahip ürün darbelere karşı yüksek dirençli %100 saf ABS hammadde ile üretilmiştir. Silikon, sessiz ve birbirinden bağımsız 360° dönebilen 4 adet tekerleğe sahiptir. Alüminyum, şık ve estetik teleskopik çek çek ile donatılan ürün, silikon kaplı (soft touch) elinizi acıtmayan, yumuşak tutma saplarına sahiptir. Gömme şifreli kilit sistemi ile eşyalarınız seyahatiniz süresince güvende kalır. 

Çift taraflı, fermuarlı, dokuma astar separatör ve kelebek kayışlar, eşyalarınızın dağılmasını engeller ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunar.  Ürün boyutları 55 cm * 32,5 cm * 22 cm’dir ve ağırlığı 2,85 kg’dır. Ürünün tavsiye edilen taşıma kapasitesi 20 kg olarak planlanmıştır.

3. United Colors of Benetton

En iyi valiz modelleri deyince piyasanın en güçlü markalarından biri olarak öne çıkan United Colors of Benetton ile devam ediyoruz. Sert yapısı ile oldukça dayanıklı olan kırmızı, sarı detaylara sahip bu valiz su geçirmez özelliğe sahiptir. 4 tekerlekli valiz, unisex bir üründür. Kabin boy olarak üretilen valizin farklı renk ve boyutlarda alternatifleri mevcuttur. 

4. Polo&Sky Elmas Model Orta Boy Valiz

valiz modelleri

Muadillerine göre daha fazla eşya ve kıyafet depolayabileceğiniz bu kabin boy valiz modeli göz alıcı yeşil bir renge sahip. Hafif yapısıyla bagaj kotası dostu olan valiz, özenle tasarlanmış iç astarı ve iç kısmında yer alan eşya koruyucu lastiği ile kıyafetlerinizin dağılmasının önüne geçer.

5. Moods Up 3’lü Valiz seti

valiz modelleri

Sıra geldi listemizdeki üçlü valiz modellerine! İlk önerimiz mavi tonlarında bir renge sahip olan ve yüksek dayanıklılık sunan Moods Up 3’lü Valiz seti olacak. Ürün darbelere karşı yüksek dirençli %100 saf ABS hammaddeden üretilmiştir. Silikon, sessiz ve birbirinden bağımsız 360° dönebilen 4 adet tekerlekten oluşur. Ürüne ait alüminyum, şık ve estetik teleskopik çekme sapı rahat bir kullanım sunar. Silikon kaplı (soft touch) elinizi acıtmayan, yumuşak tutma sapları ise seyahat deneyiminizi konforlu hale getirir. Valizlerin hemen hepsinde bulunan gömme şifreli kilit sistemi eşyalarınızı güvende tutar.  Öte yandan çift taraflı, fermuarlı, dokuma astar separatör ve kelebek kayışlar yardımı ile eşyalarınız asla dağılmaz.

6. Dört Tekerlekli 3’Lü Set Polipropilen Kırılmaz Valiz

valiz modelleri

Bu valiz seti sarı, mor, pembe, kırmızı ve siyah alternatif renklere sahip. Dört Tekerlekli 3’lü set polipropilen kırılmaz valiz, elescopic kademeli çek çek ve ağırlık merkezine odaklı harika bir valiz tasarımı ile dikkat çeker. Bu model aynı zamanda su geçirmez özelliğe sahiptir. Ürünün eşyalarınızı rahatça tasnifleyeceğiniz fermuarlı iç bölmeleri mevcuttur. Valiz aynı zamanda rahat kavrama sağlayan ergonomik tutma saplarına sahiptir. Ağırlığı dengeleyip, taşımayı kolaylaştıran, 360 derece dönebilen tekerlek sistemi her boy valizde vardır. Ürünün aynı zamanda sık dişli kalın fermuarları bulunur. Özelleştirebilir şifreli kilit sistemi ise eşyalarınızı seyahat boyunca güvende tutmaya yardımcı oluyor.

7. Yıkanabilir Elastik Bavul Kapak Koruyucu

valiz modelleri

Valiz modelleri ve üçlü setlerden söz ettikten sonra biraz da valiz koruyu ve bavul kılıflarına yakından bakalım deriz! Valiz kılıfı, çantanızı çarpışmadan, kirden ve ıslaklıktan koruduğu için seyahatlerinizde en iyi dostunuz olabilir. Seyahat bagajı kapakları, büyük bagaj markalarının çoğuna uygun şekilde tasarlanır. Kişiselleştirilmiş desenleri ile valizinizi daha kolay tanımanıza yardımcı olacaktır. Yukarıdaki model çiçekli dizaynı ile göz kamaştırıcı bir tasarıma sahip.Her tarafı çift dikişli ve yüksek elastikiyet uyumu ile bu kapaklar kirin çoğunu çantanızdan uzak tutar. Çift taraflı alan kullanımı sunan ürün, üstte streç çubuk açma ve sap için bir tarafı açık yüzey sunar. Malzeme olarak %10 spandeks ve %90 polyester elyaf tercih edilmiştir. Yumuşak ve sert hemen her valize mükemmel uyum sağlar. Ayrıca bagajınızın çizilmesini ve su geçirmesini önler.

8. TieNew Yıkanabilir Seyahat Bavul Kılıfı

valiz modelleri

Elastik fiber malzemeden üretilen bavul kılıfı çift açılma imkanı sunan üst tasarıma sahiptir. Alt tasarımında ise fermuar kapatma ve toka kısımları ile güvenli bir seyahat sunar. Bavul koruyucu kılıf bavulunuzu çiziklerden, tozdan ve yıpranmalardan korur. Ürünün takılması ve çıkarılması kolaydır. Suya dayanıklı ve yıkanabilir olması da uzun süreli konforlu kullanım sunar.

9. 22 inç bavul koruma kılıfı

valiz modelleri

Yüksek kaliteli PVC malzemeden üretilen ürün son derece uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Öte yandan su geçirmezdir. Çizilmeye ve donmaya karşı dayanıklı olan ürün kolayca çantaya yerleştirilir ve çıkarılır. Kılıf kullanılmadığı zamanlarda saklaması kolaydır ve katlama yapıldıktan sonra yer kaplamaz. Bu şeffaf PVC bagaj kılıfı ile bagajınızı çiziklerden, lekelerden rahatlıkla koruyabilirsiniz.İçeriğinde kullanılan şeffaf PVC uzun ömürlüdür (aşınmaya dayanıklı, kir tutmaz) ve yıkanabilir. Kılıf çubuk ve sap için açık alan sağlar, çekmeyi ve taşımayı kolaylaştırır. Çanta kılıfının alt tarafında yer alan güçlü sabitleme özelliği kişisel ayarlamaları mümkün kılar ve taşıma sırasında kapağı yerinde tutar. Takması veya çıkarması oldukça pratik 

Editör: Saliha Kara