Koç Burcu

Koç burcu kadınları genç ruhlu olduklarından yeşilin bin bir tonunu içeren bir tatil tercih eder.  Koç erkeği ise macera tutkusu ile ön plana çıkar.

Boğa Burcu

Boğa kadınları konfor, huzur ve sakinlikten hoşlanır. Boğa burcu erkeğinin kalbine giden yol ise midesinden geçer. Adana, Diyarbakır ya da Gaziantep Boğa erkeği için ideal tatil rotası olabilir.

İkizler Burcu

İkizler burcu kadınlarına yeni kişilerle tanışabileceği ve güzel manzaralar yakalayabileceği bir plan iyi gelebilir. İkizler burcu erkekleri popüler yerler yerine henüz keşfedilmemiş yerleri daha çok sever.

Yengeç Burcu

Yengeç kadınları suyu ve denizi çok sever. Yengeç erkekleri ise ev konforuna düşkün olarak bilinir. 

Aslan Burcu

Bu burca sahih kadınlara spa tatili önerilebilir. Aslan burcu erkekleri ise her detayın düşünüldüğü konforlu bir tesisi tercih eder. 

Başak Burcu

Başak burcu bir kadın için tatil sade ve huzur verici olmalı. Ancak başak erkeklerinin planlı, düzenli ve titiz olduğunu düşünülürse tatil planını da ona göre yapmalı...

Terazi Burcu

Terazi burcu kadınları doğal güzelliklerle dolu aynı zamanda tarih kokan bir tatil tercih edebilir. . Terazi erkekleri içinse güzelliklerle bezeli popüler tatil rotları doğru bir seçenek olabilir.

Akrep Burcu

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Elazığ'da "Din Eğitimi ve Hizmetleri Çalıştayı"nda konuştu: (2) Milli Eğitim Bakanı Tekin, Elazığ'da "Din Eğitimi ve Hizmetleri Çalıştayı"nda konuştu: (2)

Akrep kadınları şaşırtılmayı, yeni şeyler denemeyi, gizemi sever. Akrep erkeği ise cesaretiyle öne çıkar, maceralarla dolu bir tatil tercih eder.

Yay Burcu

Yay kadınları klasiklerden hoşlanmaz. Daha çok bohem ruhuna hitap eden yerler tercih eder. Yoga kampı gibi... Yay erkekleri dinamik ve hareketli olur, spor tatili tercih eder.

Oğlak Burcu

Oğlak kadını zamanını nasıl geçirdiğine önem verir. Planlı bir tatil tercih eder.  Oğlak burcu erkeği kariyerine çok bağlı olduğu için bu dönemde uzun bir tatili tercih etmeyebilir. Kısa bir seyahat onu mutlu edebilir.

Kova Burcu

 Kova kadınının yeniliklerle dolu bir seyahat tercihi olur.  Kova erkekleri ise yeni dostluklar edinmeyi sever. Doğu ekspersi onlar için iyi bir tercih olabilir.

Balık Burcu

Balık kadını romantik tatillerden hoşlanır. Balık erkeği ise huzur ve rahatlık arar. 

Editör: Sena ERDOĞAN