Her adımda konfor ve şıklık arayan erkekler için Salomon erkek ayakkabı mükemmel bir seçenek. Sağlamlığı, tarzı ve dayanıklılığıyla öne çıkan bu ayakkabılar, hem günlük kullanım hem de outdoor aktiviteler için ideal bir tercih. Salomon’un kalitesi ve rahatlığıyla atılan her adım, sizlere özgüven verirken tarzınızı da yansıtmanıza olanak tanıyor. Her zevke uygun çeşitlilikteki modelleriyle Salomon, şehir hayatından doğaya uzanan her ortamda size eşlik etmeye hazır. İşte modeller...

1. Salomon Erkek Koşu Ayakkabısı

Salomon erkek koşu ayakkabısı, dış mekan aktiviteleri için tasarlanmış çok yönlü ve konforlu bir ayakkabı. Kaymaz All Terrain Contagrip dış tabanı ve koruyucu kalıbıyla, her türlü zeminde güvenilir ve tutarlı bir performans sunar. Yaylı EnergyCell köpüğü, yumuşak malzemelerin ve ayak parmaklarınızın doğru hareketi için gerekli alanın birleşimidir. Bu kombinasyon, ayaklarınıza rahatlık ve destek sağlar. SensiFit yapısı, ayağınızı sıkıca sararak her adımda güvenli bir his verir. EnergyCell özelliği, yüksek performanslı darbe emici EVA köpük ile birleşerek ayakkabının konforunu artırır.

2. Salomon Alphacross 5 Yürüyüş Ayakkabısı Erkek

Salomon Alphacross 5 erkek yürüyüş ayakkabısı, çok yönlü bir şekilde tasarlanmış ve dış mekanlarda kullanım için optimize edilmiş bir ürün. Kavrayıcı Contagrip kauçuk tabanı ve özel pabuç geometrisi sayesinde optimize edilmiş zemin bağlantısı sunar. Bu özellik, çamurda dahi daha iyi tutunmayı ve dökülmeyi engeller. Yumuşak astar, geniş bir rahat kesim ve orta tabandaki yumuşak Fuze Foam, ayakkabının rahatlığını ve konforunu artırır. Çok yönlü bir iz ve koşu ayakkabısı olarak tasarlanmıştır, sınırları zorlamak ve farklı ortamlarda kullanım için uygundur. Ürün geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiştir.

3. Salomon Erkek Speedcross 5 Patika Koşu Ayakkabısı

Salomon erkek Speedcross 5 patika koşu ayakkabısı, her türlü koşulda performans ve konfor sunan ürün. Özellikle orman yollarında veya şehir içinde kullanıma uygun olan bu ayakkabı, ayakları rahat tutmak için tasarlanmıştır. Sense Flow teknolojisi sayesinde ayakkabı, ayağınızın doğal hareketlerine uyum sağlayarak konforlu bir deneyim sunar. Özel olarak tasarlanmış taban yapısı, yola özgü özelliklerle doludur, bu da daha iyi tutuş ve destek sağlar. Patika koşulları için özel olarak üretilmiş malzemelerle yapılan bu ayakkabı, dayanıklılığıyla öne çıkar ve zorlu koşullarda bile performansını korur. Hem orman yolunda hem de şehir içinde kullanıma uygun olmasıyla çeşitli koşullarda kullanıcılarına esneklik sağlar.

4. Salomon OUTRISE GTX Yürüyüş Ayakkabısı Erkek

Salomon OUTRISE GTX yürüyüş ayakkabısı erkekler için tasarlanmıştır. Bu ayakkabı, yürüyüş ve doğa aktiviteleri için idealdir. Eva, tekstil ve kauçuktan yapılmış olan bu ayakkabı, kullanıcısına dayanıklılık ve konfor sunar. Özellikle GORE-TEX teknolojisi sayesinde su geçirmezdir, böylece farklı hava koşullarında bile ayakları kuru tutar. Ayrıca giyilebilirlik, koruma ve konforu doğru bir dengeyle sunarak, her türlü macerada rahatlıkla kullanılabilir.

5. Salomon X ULTRA 4 Yürüyüş Ayakkabısı Erkek

Salomon X ULTRA 4 yürüyüş ayakkabısı, erkekler için tasarlanmıştır. Bu ayakkabı, yokuş yukarı tırmanırken çeviklik sağlar ve inişlerde de denge sunar. Ayakkabının yapısında kullanılan malzemeler arasında EVA, tekstil ve kauçuk bulunur. Güncellenmiş X ULTRA 4 modeli, özellikle yokuş tırmanışları ve inişlerde performans artışı sunar. Bu ayakkabı, bir arazi koşu ayakkabısının çevikliğini sağlarken teknik zeminlerde de denge, tutuş ve performans sağlar. Yeni tabanıyla birlikte ayakkabı, hareket özgürlüğünü korurken aynı zamanda hassas eklemleri korumaya yardımcı olur.

6. Salomon Erkek Ayakkabı X WARD LEATHER GTX

Salomon X WARD LEATHER GTX erkek yürüyüş ayakkabısı, Salomon’un arazi ayakkabılarının özelliklerini taşıyan ve klasik çizgilerle modern tasarımı birleştiren bir model. Özel olarak su geçirmez GORE-TEX malzemesiyle üretilmiş olan bu ayakkabılar, dışarıda yürürken ayakları kuru tutar. Aynı zamanda dengeli bir performans, konfor ve dayanıklılık sunarak açık hava etkinliklerinde rahatlık ve güvenlik sağlar. Tasarımında kullanılan asil malzemeler, şıklığı ve dayanıklılığı bir araya getirerek hem şehirde hem de doğada kullanım için ideal bir seçenek sunar.

7. Salomon TECHAMPHIBIAN 5 Erkek Ayakkabısı

Salomon TECHAMPHIBIAN 5 erkek ayakkabısı, çok amaçlı kullanım için tasarlanmış bir ürün. Tekstil dış ve iç malzemeleriyle rahatlık sunan bu ayakkabı, Contagrip taban materyali sayesinde sağlam ve kaymayı engelleyici bir yapıya sahiptir. Taban yüksekliği 17mm ve topuk yüksekliği 30mm’dir, bu da destek ve konfor sağlar. Ayrıca, ayakkabının ağırlığı 306 gramdır, hafif ve taşıması kolaydır. 

8. Salomon Erkek Bot X Ultra 4 Mid Gore-Tex Outdoor

Ağrı'da sağanak etkili oldu Ağrı'da sağanak etkili oldu

Salomon X Ultra 4 Mid Gore-Tex Outdoor bot, outdoor aktiviteleri için özel olarak tasarlanmış bir yürüyüş ayakkabısı. Ürün zorluklarla başa çıkmanız için gerekli denge, tutuş ve su geçirmezlik özelliklerine sahiptir. Hassas eklemleri korumak için özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık ve koruma sağlar. Ürün ayakları dışarıdan ve içeriden kuru tutan Gore-Tex teknolojisi ile donatılmıştır. Orta kesimli olması, ayakkabının çeviklik ve hareket özgürlüğü sağlamasına yardımcı olur. 

Editör: Saliha Kara