Fakir WD 7 Pure Clean Islak Kuru Dikey Şarjlı Süpürge, leke ve kirleri tek seferde silip süpürme işleviyle ön plana çıkıyor. Otomatik temizleme özelliği bulunan süpürge, fırçadaki kirleri temizliyor aynı zamanda temizlikten sonra fırçayı kurutarak kötü koku oluşumunu önlüyor.

Akıllı kir algılama özelliğiyle süpürge, sensörleri sayesinde zemin türünü ve kir miktarını algılıyor. Ayrıca emiş gücünü otomatik olarak ayarlıyor.

Süpürgenin 10 kPA emiş gücü bulunuyor.  Hem tozları hem de sıvıları kolayca temizlemeyi vaat ediyor. Öte yandan süpürgenin, suyu zemine püskürtme miktarı ayarlanabiliyor. 

Telefonunuzdaki tüm reklamlardan kurtulmak artık mümkün! Güvenli bir DNS yükleyen istenmeyen tüm içeriklerden kurtuluyor Telefonunuzdaki tüm reklamlardan kurtulmak artık mümkün! Güvenli bir DNS yükleyen istenmeyen tüm içeriklerden kurtuluyor

Süpürgenin  LED Ekranında güç seviyesi, pil yüzdesi ve ürünle ilgili uyarılar konrol edilebiliyor.

Bunların yanı sıra süpürge ulaşılması en zor alanlarda toz tanesi bırakmıyor. ABüpürgenin kendinden itiş özelliği bulunuyor. Kullanıcıya efor sarfetmeden ev temizleme imkanı sunuyor. 

Teknik Özellikler

  •  Kontrollü su püskürtme özelliği 
  •  Kendi kendini temizleme özelliği 
  •  2’si 1 arada temizlik fırçası  
  •  Su haznesi kapasitesi: 600 ml
  •  Kirli su haznesi kapasitesi: 400 ml

 Aksesuarlar:

Ana ünite,  3’ü bir arada şarj istasyonu,  Adaptör,  2’si 1 arada temizlik fırçası

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Bayıldım.çok işimi kolaylaştırdı. Su bırakmadan heryer pırıl oldu. "

"Biz bu ürünü hiç yorum ve görsel yokken aldık, oldukça başarılı tavsiye ediyoruz."

Ürün ile ilgili henüz başka bir yorum bulunmuyor. Süpürgenin BİM'de satışa çıkmasının ardından mevcut yorumların artması bekleniyor. 

Editör: Sena ERDOĞAN