Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cezayir ziyareti kapsamında Cezayir Ticaret ve İhracatı Geliştirme Bakanı Tayeb Zitouni ile bir araya geldi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cezayir’deki resmi ziyaretinde temaslarını sürdürüyor. Bakan Bolat, Cezayir Ticaret ve İhracatı Geliştirme Bakanı Tayeb Zitouni ile görüştü. Görüşmede, iki ülke arasındaki ticaret ilişkilerinin daha da güçlendirilmesi ve ekonomik iş birliğinin artırılması amacıyla atılacak adımlar ele alındı. İki Bakan, karşılıklı yatırım fırsatları ve ticaret hacminin genişletilmesi konularında görüş alışverişinde bulundu. Demir-çelik ve kimya sektörlerinde ortak projeler ve yatırımların artırılması üzerinde duruldu. Ayrıca, ithalat izinlerinin kolaylaştırılması ve Türk firmalarının karşılaştığı zorlukların giderilmesi için çözüm önerileri ele alındı.

Erzincan'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı Erzincan'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

Bakan Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ticaret Bakanlığı olarak, iş birliklerini güçlendirmek ve ekonomik bağları daha da kuvvetlendirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: iha