Modern, şık, klasik, sıcak veya samimi... Evinize baktığınızda size nasıl hissettirmesini isterdiniz? Yanıtınız sıcak bir ev ise bu içerik tam da size göre...

Kişilerin bir evden beklentisi veya evin içerisindeyken hissetmek istedikleri duygu farklılık gösterebiliyor. Ancak günümüzde nude renklerin, açık haki yeşillerin sıklıkla yer aldığı sıcak evler gün geçtikçe daha da popüler hale geliyor. Kişiler içerisinde rahat ve huzurlu hissettikleri, tatlı bir müzik eşliğinde çay, kahve içtikleri bir ev hayali kuruyor. Peki bu evlerde bu güzel hissi yakalamanın sırrı ne?    

Evini yenileyecekler veya yeniden dizecekler için sıcak bir ev dekorasyonunun püf noktalarını araştırdık. İşte detaylar...

MUM

Evet mumlar sıcak ambiyanslı evlerin olmazsa olmazı. Dekorasyona uygun renklerde, farklı boy ve biçimlerde ki mumlar, evde kısa yoldan harika bir etki oluşturmanın pratik yollarından biri.

ABAJUR

Aydınlatmalarevin ruh halini ve  genel görünümünü doğrudan etkiliyor. Loş ışığıyla abajurları sıcak ve samimi bir ortam oluşturmak için kullanabilirsiniz.

BİTKİ

Sıcak bir evin olmazsa olmazı yeşil bitkiler. Dört mevsim yeşil olan saksı bitkileri evlerde terapi etkisi oluşturur. Loş ortamların olmazsa olmazları arasında yer alır.

KOKU

Gördüklerimiz kadar hissettiğimiz kokularda iyi hissetmemizi sağlar. Tütsüler ve doğal yağlar kullanılarak yapılmış oda kokuları huzurlu hissetmeyi sağlar.

Rüyada evde yılan görmek neye işaret? Rüyada evde yılan görmek neye işaret?

HALI

Halılar estetik çekiciliklerinin yanı sıra evlere sıcaklık katarlar. Ancak dekorasyona uyum sağlamasına özen gösterilmesi gerekir.

KOLTUK ÜSTÜ ŞAL

Koltuğun kol kısmına renkli bir koltuk şalı/battaniyesi yerleştirmek evin sıcak görüntüsünü daha da artırır.

Editör: Sena ERDOĞAN