Erzincan’da 2011-2014 yıllarında AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığında görev yapan Selçuk Sümer, AK Parti MKYK asil üyeliğine seçildi.
AK Parti 8. Olağan Kurultayı Ankara’da gerçekleştirildi. Yoğun katılın yaşandığı kurultayda Erzincanlı isimler yer aldı. AK Parti 8. Olağan kurultayında değişim rüzgarları esti. Daha önce görev yapmış bir çok isim listede yer almazken, listeye daha çok yeni isimler ve gençler damgasını vurdu.
Bunlardan biride 2011-2014 yılları arasında AK Parti Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Selçuk Sümer, AK Parti MKYK asil üyeliğe seçildi. Yeni dönem Merkez Karar ve Yönetim Kurulu aday listesinde Selçuk Sümer ve Burhan Çakır ile Siyasi Erdem ve Etik Kurulunda Sebahattin Karakelle bulunuyor.