YAŞAM

20 Mayıs - 26 Mayıs haftası astrolojide neler olacak?

20 Mayıs, 21 Mayıs, 22 Mayıs, 23 Mayıs, 24 Mayıs, 25 Mayıs, 26 Mayıs günlerinin astrolojik olayları ve bunların burçlara etkileri...

Abone Ol

20 - 26 Mayıs haftasının astrolojik gündemi...

Pazartesi

Bu hafta ay’ın çok açısal etkileşimi yok. Ay Terazi burcunda haftaya başlıyoruz. Uyumlu, dengeli, ikili ilişkiler veya karşılıklı yapılan işerlere odaklı bir gün.

Salı

Ay Akrep burcuna geçiyor. Gün içerisinde kriz içerebilecek birtakım durumlar olabilir. Odağımız, disiplinimiz yüksek. Ayrıca Ay Plüton karesi de bu kriz ve tutkuyu güçlendirecek.

Çarşamba

Ay Akrep burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Gün içerisinde yine disiplin ve gerçekçilik özelliklerimizi güçlendirecek, sorumluluklarımızı artırabilecek olan Satürn üçgeni yaşayacağız.

Perşembe

Ay Yay burcuna geçiyor. Bugün dolunay günü. İyimserliğimizin arttığı bir gün. Ayrıca Venüs Jüpiter kavuşumu gibi güzel açılar da var. Haftanın güzel günlerinden.

Cuma

Ay iyimser yay burcunda devam ediyor. Enerjimiz yüksek. Ay Mars ile uyumlu açıda. Cesaretli adımlar atmak için çok elverişli bir gün.

Cumartesi

Ay Yay burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Gün içerisinde Ay’ın çok açısal etkileşimi yok. İyimser ve enerjik bir gün, dışarı aktiviteleri için değerlendirilebilir.

Pazar

Ay Oğlak burcuna geçiyor. Bugün biraz daha durgun, daha az iyimser bir gün. Ayrıca Ay Mars sert etkileşimi var, tartışmalara dikkat. Bugün kendimize fazlaca iş çıkarabiliriz. Yine enerjimiz ve cesaretimiz yüksek.