Pek çok insan burç yorumlarına güvenerek takip eder. Bu haberimizde meraklıları için haftalık burç yorumlarını derledik

KOÇ

Hafta ortasında finansal tartışmalara karşı dikkatli olun. Bütçe ve yatırımlar konusunda dikkatli davranın. Kişisel bir takım projeleriniz olabilir. Sağlığınıza ve stres yönetiminize dikkat edin. Bu hafta sizin için hem kişisel gelişim hem de profesyonel ilerlemeler açısından uygun bir hafta. Romantik bir hafta olacak.

BOĞA

Becerilerinizi ve liderlik yeteneklerinizi sergilemek için doğru bir hafta. Bu haftayı iyi değerlendirin. Hafta ortasında şaşırtıcı bir finansal kazancınız olabilir. Kazancınızı akıllıca yönetin. Sizin için büyüme resmen haftası. Hafta sonu neşeli ve rahatlatıcı aktivitelere katılın. İstikrar kalıcı başarıya yol açacak unutmayın.

İKİZLER

İletişim becerilerinizin güçlendiği bir haftadasınız. Konuşmalar, talepler ve sunumlar için mükemmel bir zaman. Kendinizi ilgi odağı olarak bulabilirsiniz ve bu ilgi odağını doğru kullanın. Hafta ortasında, sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Hafta sonu finansal bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Bunu doğru değerlendirin.

YENGEÇ

İçgüdülerinize güvenin ve sizi yönlendirmesine izin verin. Haftanın başlarında, kendinizle ilgilenin. Duygusal konularınızla ilgilenin. Hafta sonuna yakın bir aile üyesiyle önemli bir konuşma gerçekleşebilirsiniz ve var olan bir sorun varsa çözebilirsiniz. Hafta sonunda beklenmedik bir masrafla karşılaşabilirsiniz. Bu duruma hazırlıklı olun. Karşınıza çıkacak fırsatları da iyi değerlendirin.

ASLAN

Bu haftanın ortasında liderlik nitelikleriniz yeniden güçleniyor. İş hayatınızda girişimci yaklaşın. Bu durum üstlerinizi ve meslektaşlarınızı da etkileyecek. Birikiminiz varsa akıl alarak yatırım yapmakta fayda var. Hafta ortasında romantizm sizi bekliyor. Hafta sonunda beklenmedik sosyal aktivitelerle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Eylül bitmeden mutlaka bu ağaç ve bitkileri ekin baharda bahçeniz coşsun Eylül bitmeden mutlaka bu ağaç ve bitkileri ekin baharda bahçeniz coşsun

BAŞAK

Enerjinizde ruhsal ve fiziksel bir artış söz konusu. Bu hafta özellikle iş hayatında önemli adımlarınız olacak. Finansal olarak, ani yatırımlardan kaçının. Dengeli bir diyete ihtiyacınız olabilir. Sağlığınız önem gösterin.Bekar Başaklar, beklenmedik yerlerde aşkı bulabilir. Doğada zaman geçirerek veya farkındalık uygulayarak kendinizi ruhsal olarak topraklayın.

TERAZİ

Bu hafta sizin için uyum ve denge haftası. Çekiciliğinizi ve sosyal etkileşimlerinizi artırıyor. Kariyer alanında hırslarınız canlanıyor. Özellikle bekarlar için romantik fırsatlar söz konusu. Yaratıcılık ve sanatsal uğraşlar tercih edilir, neşe getiren aktivitelere katılın.

AKREP

Cesur hedefler için bu hafta uygun bir hafta. Kararlılığınız fark edilecek.  Bekar akrepler  kendilerini derin, dönüştürücü ilişkiler içinde bulabilirler. Sağlık açısından, enerjinizi fiziksel zindeliğe yönlendirin ve meditasyon gibi stres giderici uygulamaları benimseyin. Değişim konusunda olumlu düşünün. Değişimde fayda var.

YAY

Bu hafta yine size yeni maceralar getiriyor. Bütçenizi ve tasarruflarınızı gözden geçireceğiniz bir hafta. Aslan burcundaki Merkür ile iletişim sorunsuz bir şekilde akıyor, sosyal etkileşimlerinizi ve profesyonel ağınızı geliştiriyor.  Risk almadan önce iki kez düşünün. Bu hafta size büyüme ve güzel enerji getirecek.

OĞLAK

Finansal fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak akıllıca yatırımlar yapın. Bu hafta öz bakım ve rahatlama konusunda kendinize vakit ayırın. Kaliteli zaman ayırarak aileniz ve arkadaşlarınızla bağlarınızı güçlendirin. Bütünsel ilerleme elde etmek için haftanın hırs ve iç gözlem karışımını benimseyin.

KOVA

Bilinçaltında çözülmemiş olaylar varsa bunları çözmek için uygun bir hafta. Ekip çalışması içinde olabilirsiniz. Yenilikçi fikirlerinizi kullanmaktan vazgeçmeyin. Satürn kariyer arayışlarında sürdürülebilir çabayı destekleyerek uzun vadeli başarıyı garanti eder. Hafta sonu sosyal etkileşimlere ve toplum katılımına odaklanarak bağlantılarınızı zenginleştirir ve bakış açılarınızı genişletir. Bu hafta enerjinizi yükseltmek ve fiziksel aktiviteler açısından iyi değerlendirebileceğiniz bir hafta.

BALIK

Kişisel gelişim ve ilişkiler açısından güzel bir haftadasınız. Bu ay enerjisini eski arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için kullanın. Hafta ortasında yeni bir spor planınız olabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Bu hafta gereksiz tüm harcamalardan kaçının. Sevdiklerinizle bağlarınızı beslerken kendinize iyi bakmayı unutmayın.

Editör: Yasemin Dülgeroglu