Gece iyi uyumadıysanız sabah kendinizi yorgun hissedersiniz. Bu durumda üretken olmak zordur. Enerjinizi yeniden toplamak ve kendinizi süper hissetmek için mucizevi bir tarif veriyoruz.

Zeytinyağının sağlık açısından faydaları saymakla bitmiyor. Zeytinyağında bulunan maddeler çoğu hastalığın önde gelen sebebi olan serbest radikal hasarıyla mücadele eder. Bu yağın tüketilmesi kardiyovasküler sistem için faydalı ve aterosklerozu önlemeye ve belirli kanser türlerini önlemeye yardımcı olur.

Bir çorba kaşığı limon suyu ve bir çorba kaşığı karıştırıp iyice özdeşleşmesini sağlayın ve sabahları aç karnına için. Bu basit yöntemi oda sıcaklığında ki limon suyu ve zeytinyağı ile yapabilirsiniz.

Zeytinyağı ve limon suyunun faydaları:

Kabızlığı önler

Cildin yağ ve kirden tamamen arınmasını sağlıyor! Mucizevi kavun çekirdeklerinin faydalarına inanamayacaksınız Cildin yağ ve kirden tamamen arınmasını sağlıyor! Mucizevi kavun çekirdeklerinin faydalarına inanamayacaksınız

Zeytinyağı, sindirim sisteminde yağlama görevi görerek sindirimi kolaylaştırır. Limon suyu ise sindirime yardımcı olacak sindirim sularının akmasına yardımcı olur. Ayrıca karaciğer ve safra kesesini de faydalıdır.

Kardiyovasküler hastalıkları önler

Zeytinyağında bulunan oleik asit, kardiyovasküler sistem için harika etkiler yaratır.

Romatoid Artriti azaltır

Bu kür, romatoid artritin neden olduğu ağrı ve iltihaplanmayı azaltır.

Karaciğer ve fafra kesesine fayda sağlar

Safra taşı oluşumunu önlemeye yardımcı olan bu karışım, böbrekler üzerinde de olumlu etki yaratır. Aynı zamanda karaciğer detoksuna yardımcı olur.

Karışımı içmeden önce doktora başvurmanızda fayda var.

Editör: Yasemin Dülgeroglu