Xiaomi Mi Robot Vacuum S10T, patentli dolaşma önleyici ana fırça teknolojisi ile döner fırçaya dolanan saç ve kılları otomatik olarak keser ve böylece elle müdahale etmeye gerek kalmaz.

8000Pa'ya varan yüksek emiş kapasitesiyle donatılan yüksek performanslı robot süpürge, sessiz çalışan, hızlı ve fırçasız motoru ile evcil hayvan tüylerinden büyük toz parçacıklarına kadar her türlü atığı temizleyebiliyor.

Yüksek hızlı bilgi işleme ve hızlı haritalama yetenekleri sayesinde robot, evin karmaşık ortamından ve ışığın etkisinden bağımsız bir şekilde 360° dolaşabiliyor.Xiaomi Robot Süpürge S10T_1280x691

250 ml'lik geniş su deposuna sahip olan bu ürün, mikro fiberden üretilmiş büyük mop bezi sayesinde suyu emer ve zemini kapsamlı bir şekilde temizliyor.

Ayrıca Mi Home uygulaması üzerinden kontrol edilebilen 3 farklı su yoğunluk modu bulunuyor.

2 cm'ye kadar olan yüksekliklerdeki engelleri aşabiliyor.

Diğer özellikleri;

  • Ağırlık (kg): 3,7
  • Aşılabilir Engel: 20 mm
  • Siklon Filtre: Var
  • EPA/HEPA Filtre: Var
  • Boy: 345 mm
  • Şarj Süresi: 2,5 Saat
  • Ses Seviyesi (dB): 45
  • Su Tankı Kapasitesi (L): 0.25 lt
  • Çalışma Süresi: 150 dk
  • Çalışma Modu Sayısı: 3
  • Pil Tipi: Li-ion
  • Toz Kapasitesi: 0. 45 lt

Gerçek Kullanıcı Yorumları;Xiaomi Robot Süpürge S10T jpeg_1280x572

“Ürün maksimum çekim gücünde gerçekten güzel süpürüyor. Ayrıca haritalandırması da bence başarılı. Ofisteyken evi süpürmesi için uygulamadan komut veriyorum eve gidiyorum ev tertemiz mis gibi. Elim ayağım oldu iyiki almışım. Tek kötü yanı saçaklı halılarda çok fazla takılıyor. Salondaki severek aldığım saçaklı halımın saçaklarına çok fazla takıldığı için halımın saçaklarını kestim. Şuan sorunsuz kullanıyorum. Saçaklı halınız yoksa içiniz rahat alabilirsiniz. Saçak konusu gerçekten sorun bunu bilerek alın.”

“Çok önemli detayları paylaşacağım, ürünü ilk çalıştırdığımda haritalandırma için en sessiz modda çalıştırdım (4 mod var). Amaç süpürmesi değildi ama beklentimin çok üzerinde kedi tüyü ve toz biriktirdi. Paspas parçasını ev çok temiz olana kadar takmayın, ki tüyler vs ona yapışmasın. Bir diğer konu ise evdeki her oda girişinde yükselti var parkeden dolayı. İyi ki kapı önü yükseltici almamışım çünkü cihazda amortisör sistemi var ve beklediğimden çok daha yüksek alanlardan geçebiliyor. İlk gün gece çalıştırdığım için 2/3/4.seviyeleri denememiştim ama bugün turbo modda 66 dakikada tüm evi bitirdi ve %8 şarjla istasyona geri döndü. Evde ne tüy ne toz kaldı süper ötesi. Mutlaka alın.”

“Daha bir sene bile dolmadan ürün tozları fırçaya toplamaya başladı yerlerde kırıntılar bırakıyor tozlar toz hanesine girmiyor. Garantisine güvenip garantiye bile yollayamıyoruz okuduğumuz yorumlardan ne kadar ilgisiz ve alakasız oldukları çok belli ne cevap veriyorlar ne de arizayla ilgileniyorlar. Aldığım dönemde 14 bin gibi bir fiyat verdim kesinlikle önermiyorum. İlk defa aldığım bir üründen bu kadar pişmanlık duyuyorum.”

“Çok araştırma sonucunda aldım.8000 pa olması çok iyi. Halıyı da iz bırakıp kabartarak süpürüyor. Haritalamada hassas, çarpma hızı da düşük, engel aşma oldukça güçlü henüz paspası denemedim ama süpürme gücü harika. Saçaklara takılmadan ilerliyor çok memnun kaldım uzun yıllar kullanmak mümkün görünüyor, çok teşekkür ederim güncelleme: Ürün harika çalışıyor standart, güçlü ve turbo ayarda süpürüp üç ayarda da siliyor. Sadece süpür, sadece sil ya da aynı anda. Sil ve süpür komutları var. Haritalandırma ce engel sensörü çok başarılı. Gardırop üstü gibi ulaşılması zor yerlerde bile performansı çok iyi. Kesinlikle alabilirsiniz.”

En çok sevilen taşınabilir oyun konsolları ve özellikler En çok sevilen taşınabilir oyun konsolları ve özellikler

“Çok araştırdım 8000 pa olmasından dolayı tercih ettim ve pişman değilim elim ayağım oldu keşke daha önceden alsaymışım dedim. Çalışıyor ya da bebekliyseniz evinizde olmazsa olmaz oluyor süpürgeye dair tüm beklentimi karşılıyor tabikide paspası aman aman değil elle sildiğiniz gibi olamaz ama günlük ihtiyacınızı karşılıyor.”
 

Editör: Sena ERDOĞAN