Sinema tutkunlarının sıkça araştırdığı vizyondaki filmlerde bu hafta ne var sizler için sıralıyoruz. hafta sonu için bir planınız yoksa liste oldukça iyi. İşte yapımlarıyla adından söz ettiren vizyondaki o 7 film;

Tuzak (Trap)

Süre: 105dk

Tür: GerilimKorku

Yönetmen: M. Night Shyamalan

Senarist: M. Night Shyamalan

Yapımı: 2024 - ABD

Bir baba ve genç kızı, bir pop müzik konserine katılırlar. Fakat çok geçmeden katıldıkları etkinliğin karanlık ve şeytani bir buluşmanın merkezi olduğunu fark ederler.

Harold ve Mor Tebeşir (Harold And The Purple Crayon)

Süre: 92dk

Tür: AileFantastikKomediMacera

Yönetmen: Carlos Saldanha

Senarist: David Guion , Michael Handelman

Yapımı: 2023 - ABD

Film, karikatürist Crockett Johnson’ın klasikleşen çocuk kitabından uyarlandı.

Maceracı Harold, kitabının içinde geçen herhangi bir şeyi mor tebeşiriyle çizdiğinde o şeyi hayata geçirebilir. Büyüyüp kendini kitabın sayfalarından çıkarıp fiziksel dünyaya karıştırdıktan sonra Harold, gerçek hayat hakkında öğrenecek çok şeyi olduğunu fark eder.

Benim Uçan Dev Maceram  (Una Aventura Gigante)

Süre: 80dk

Tür: Animasyon

Yönetmen: Eduardo Schuldt

Ardahan'da arkeolojik yüzey araştırmaları başlatıldı Ardahan'da arkeolojik yüzey araştırmaları başlatıldı

Senarist: Sandro Ventura

Yapımı: 2023 - Peru

Sebastian, Sophia ve küçük sevimli Wawa, ailelerini bulmak için bir yolculuğa çıkacak! Nazca kültüründen efsanevi devlerden destek alan üçlüyü heyecan dolu bir macera bekliyor.

Velhan

Süre: 77dk

Tür: Korku

Yönetmen: Anastasiya Budakva

Senarist: Anastasiya Budakva

Yapımı: 2024 - Türkiye

Üniversiteden sınıf arkadaşı olan Lale,Buse ve Ece birlikte eve çıkma kararı alırlar. Lale köyden, Buse ve Ece Büyük şehirden gelmiştir. Lale, köyden gelmeden terk ettiği eski erkek arkadaşı Ömer’den borç para ister. 3 kız birlikte eve çıktıkları gece büyük bir musallat başlar. Korku dolu gecenin sabahı soluğu Hüddam Abdullah’ın yanında alan Lale, kendilerine velhan cinlerinin musallat olduğunu öğrenir. Gizli gerçekler ortaya çıkarken ölüm kapıdan içeriye girmiştir.

 

Geber! (Kill)

Süre: 105dk

Tür: AksiyonDramGerilimSuç

Yönetmen: Nikhil Nagesh Bhat

Senarist: Nikhil Nagesh Bhat , Ayesha Syed

Yapımı: 2023 - Hindistan

Amrit, orduda komandoluk yapar. Biricik aşkı Tulika’nın zorla başka bir adamla evlendirileceğinin haberini alınca Yeni Delhi’ye gitmeye karar verir. Bindiği trene silahlı hırsızların saldırısıyla karşı karşıya kalır. Amrit, trendeki insanları kurtarmak için ölümle yüz yüze gelmekten çekinmeyecektir.

Biraz Yağmur Yağmalı (Some Rain Must Fall)

Süre: 98dk

Tür: Dram

Yönetmen: Qiu Yang

Senarist: Qiu Yang

Yapımı: 2024 - Çin ,  Fransa ,  ABD

Cai, 40 yaşında bir ev hanımıdır. Artık kim olduğunu ve kim olmak istediğini bilemeyen Cai, kızının basketbol maçlarından birinde yanlışlıkla yaşlı bir kadının yaralanmasına neden olur. Görünürde önemsiz olan bu olay, hayatının kontrolünü kaybetme hızını arttırır. Öngöremediği bir geleceğe sürüklenen Cai'in geçmişinde yaşadığı olaylar tekrar karşısına çıkacaktır.

Enasar: Sirayet-i Cin

Süre: 72dk

Tür: Korku

Yönetmen: Enes Hakan Tokyay

Senarist: Koray Yeltekin

Yapımı: 2024 - Türkiye

Kenan, kendisini askerlik yaparken bulaşan musallattan bir muska ile kurtulur. İnzivaya çekilen Kenan'ın yakın arkadaşları Metin ve Burak, bir eğlence mekânında tanıştıkları kızlarla küçük bir kaçamak yaşamak amacıyla Kenan'ın gözlerden uzak evine gelirler. Eğlence dolu başlayan parti, Enasar ortaya çıkınca kabus gibi bir geceye dönüşür.

Kaynak; www.sinemalar.com

Editör: Merve Kiraz