Hafta sonu yine geldi çattı. Bu sıcak yaz günlerinde hafta sonunu  dışarıda gezmek yerine sinema salonlarında ferah bir şekilde geçirmeyi planlıyorsanız vizyondaki öne çıkan korku dalında 5 film önerisini sizlerle paylaşıyoruz. İşte listemiz;

ERZİNCAN - 1. Uluslararası Türk Diasporası Sempozyumu başladı ERZİNCAN - 1. Uluslararası Türk Diasporası Sempozyumu başladı

1.      Işıkları Söndürme

Tür: Korku Süre: 1 saat 49 dakika

Bir grup arkadaş, yolda karşılarına çıkacak doğaüstü olaylardan habersiz bir şekilde bir müzik festivaline doğru bir yolculuğa çıkar.

2.      Lumme

Tür: Gerilim- Korku

Eşini kaybettikten sonra yeniden evlenen ve 2 küçük kızı ile köye yerleşip yeni bir hayata başlayan adam, burada başına geleceklerden habersizdir. Kendisine genç bedenler arayan bir ruhun radarına girdiklerinin farkında bile değillerdir.

3.      Kabusa Yolculuk

Tür: Gerilim, Korku Süre: 1 saat 27 dakika

Meşhur korku filmlerinin çekildiği yerlere tur düzenlemek isteyen altı arkadaş, kurgusal sandıkları korkunç olayların gerçeğe dönüştüğüne tanıklık edip dehşet dolu anlar yaşarlar.

4.      Mahzen

Tür: Korku Süre: 1 saat 34

Köhne bir barı devralan genç bir kadın (Freya Allan), bodrumunda karanlık bir sırrı keşfeder: Burada yaşayan Baghead, kaybettiğiniz sevdiklerinizle konuşmanıza izin veren fakat karşılığında büyük bedeller ödeten, şekil değiştiren bir yaratıktır.

5.      Işıkları Kapat

Tür: Korku Süre: 2 saat 6 dakika

Eşini kaybeden bir adamın kızı (Rachel Flynn), gün ışığı fobisi geliştirir. Spiritüalist bir medyum (Kirsty Strain), bu sorunun nedenini anlamalarına yardım etmeyi kabul eder. Fakat işler planladıkları gibi gitmez.

Korkuyu damarlarınızda hissedeceğiniz gerilim dolun saatler sizi bekliyor. Şimdiden iyi seyirler.

Editör: Merve Kiraz