İkinci el alışveriş ile servet harcamadan dolabınızı şık ve kaliteli kıyafetlerle değiştirebilirsiniz.

Başkalarının elbiselerini giyinemem demiyorsanız ikinci el kıyafetler sizin için bir kurtarış olabilir.

İkinci el mağazalarda beğendiğiniz kaliteli ve hatta tasarım elbiselere iyi bir pazarlıkla çok düşük bir fiyata sahip olabilirsiniz.

Ardahan'da trafik kazasında 9 kişi yaralandı Ardahan'da trafik kazasında 9 kişi yaralandı

Her şeyin tek ve benzeri olmadığı ikinci el mağazalarda kıyafetinizin bir başkasında da olma ihtimali oldukça düşük. Yani aldığınız kıyafetlerle pişti olma ihtimaliniz neredeyse yok.

Tasarımcı kıyafetlerini seviyor ancak bütçeniz satın almaya elvermiyor olabilir.  İkinci el mağazada ya da internette kaliteli ve markalı ürünleri çok ucuza satın alabilirsiniz.

Vintage kıyafetlerin, modern tekstilden çok daha kaliteli olduğu bilinir. Kaliteli kıyafet tercih ediyorsanız, vintage mağazalarını tercih edebilirsiniz. 

İkinci el mağazaları yerine pek çok yardım kuruluşunun, kaynak elde etmek için sattığı ikinci el kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Burada hem istemediğiniz kıyafetleri bağışlar hem de eksiklerinizi bütçenize uygun olarak giderebilirsiniz. 

Sadece bir sezon kullanıp ardından atacağınız bir kıyafet için yeni bir şey satın alacağınıza, ikinci el kıyafet alarak çevreye fayda sağlayabilirsiniz.
 

Editör: Sena ERDOĞAN