Gelmiş geçmiş en çok satan kadın parfüm markalarının incelemesi...

Van'da bazı alanlar "geçici özel güvenlik bölgesi" ilan edildi Van'da bazı alanlar "geçici özel güvenlik bölgesi" ilan edildi

Chanel No. 5 

Chanel No. 5 J 1280X853

Chanel No. 5 çiçeksi ve oryantal notaları ile ünlü. En çok satan parfümlerden biri olan Chanel No. 5, yüksek kaliteli malzemeler, hassas üretim süreçleri ve kusursuz bir tasarım anlayışı ile tanınır.

Chanel Coco Mademoiselle

En İyi Kadın Parfümü Tavsiyesi - Chanel Coco Mademoiselle

Üst notada portakal, mandalina, bergamot varken kalp notası yasemin, Türk gülü ve ylang ylang özlerinden oluşuyor. Çiçeksi ve odunsu tarzı ile çoğu kişinin yıllardır vazgeçemediği en iyi kadın parfümleri arasında yer alıyor.

Miss Dior

Miss Dior J 1280X853

Miss Dior çiçeksi ve meyveli notaları ile ünlü. Çok satan bu parfüm 1947 yılından günümüze kadar popülerliğini koruyor.

Carolina Herrera Good Girl

En İyi Kadın Parfümü Tavsiyesi - Carolina Herrera Good Girl

Üst notasında badem, kalp notasında sümbülteber ve Arap yasemini kullanılmış. Alt notasında ise Tonka fasulyesi ve kakao iz bırakıyor. Gizemli ve ışıltılı bir hava veriyor.

Gucci Bloom

Gucci Bloom J 1280X853

Gucci Bloom, çiçeksi notaları ile bilinir. Gucci, her bir parfümü özel bir karakter ve koku profili ile tanınır.

Tom Ford Velvet Orchid

En İyi Kadın Parfümü Tavsiyesi - Tom Ford Velvet Orchid

Sıcak ve bir o kadar da etkileyici bir koku arıyorsanız kesinlikle Tom Ford serileri içerisinden Velvet Orchid’i seçebilirsiniz. Üstelik kalıcılığı da oldukça iyi.

Dior Hypnotic Poison

En İyi Kadın Parfümü Tavsiyesi - Dior Hypnotic Poison

Biraz daha ağır koku sevenler için ideal. Üst notada Hindistan cevizi, mürdüm eriği ve kayısı var. Kalp notasında ise yasemin, gül, kimyon ve Brezilya gül ağacı bulunuyor. Dişiliği ve kadınsılığı öne çıkaran gizemli kokulardan biri. 

Burberry Classic

En İyi Kadın Parfümü Tavsiyesi - Burberry Classic

Çiçeksi, meyvemsi ve odunsu kokulardan hoşlanıyorsanız kesinlikle bunu seçebilirsiniz. Üst notasında kuş üzümü ve yeşil elma kullanılırken orta notada yasemin, sedir ağacı, sandal ve yosun var. Dip notada ise misk ve vanilya kullanılmış. Misk ve vanilya kullanılsa da ağır olmayan çiçeksi kokulardan biri olabilir.

Editör: Sena ERDOĞAN