Uygun fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler TOKİ'nin sayfasını takip ediyor. TOKİ 32 il için düğmeye bastığını duyurdu. Konut sahibi olmak isteyenler konutların satışlarının yapılacağı illeri araştırmaya başladı. Satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle sahip olabilecek. 32 ilde satışa çıkacak konutların ödemesi ortalama 4 bin 687 TL taksitle başlayacak.

Konutlar için 13 Aralık Çarşamba günü yapılacak açık artırmalar, Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de teklif verilebilecek.

Mevlid kandili neden önemli? Bu günde hangi ibadetleri yapmak makbul Mevlid kandili neden önemli? Bu günde hangi ibadetleri yapmak makbul

KONUTLARIN SATILACAĞI İLLER

TOKİ'den alınan bilgiye göre konutların satışa çıkacağı iller; Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak.

Editör: Saliha Kara