Zarafet, dayanıklılık, görünüm ve tabiatıyla  Şarkışla Kilimleri sanatın ince derinliğini anlatıyor Zarafet, dayanıklılık, görünüm ve tabiatıyla Şarkışla Kilimleri sanatın ince derinliğini anlatıyor

12 Eylül Darbesi’nin 43'ncü yıldönümü nedeniyle CHP Erzincan İl Başkanlığında basın toplantısı yapan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Tarkan'ı Erzincan'a getirmek için yapılması gereken tüm anlaşmaları yaptıklarını belirtti. Tarkan'ın İzmir'de ki konserine siyaset karıştığı gerekçesiyle üzüldüğünü belirten Sarıgül, dostları vasıtasıyla Tarkan'a ulaştığını ve Erzincan'a davet ettiğini aktardı.

Sarıgül, "Biz Tarkan'ı siyasi olarak beklemiyoruz. Erzincan'a geldiği zaman valimizle, tüm protokölümüzle, tüm siyasi il başkanlarımızla karşılayacağız. Kürsiye hiç kimse çıkıp konuşma yapmayacak. Sadece can Erzincan Tarkan'ı istiyor." diyerek Tarkan'a tekrar ricada bulunduğunu ifade etti. Menajeriyle tüm anlaşmaların yapıldığını da söyleyen Sarıgül, Tarkan'ın kendisine haber gönderdiğini  siyasi olmak istemediğini aktardı. Sarıgül, " İzmir'de çok siyasi oldu ve Tarkan bunu doğru bulmadı. Ben kendisine söz verdim. Siyasi olarak ben dahil olmak üzere çıkıp konuşma yapmayacağız. Sen oraya bir sanatçı olarak geleceksin. Geldiğin zaman da biz seni karşılarken bütün siyasi parti yetkilileri ile karşılayacağız diye de sözümü verdim." şeklinde konuştu. 

Editör: Sena ERDOĞAN