Almanya'da doğan ve Almanya'da yaşayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen’in çocukluğunda  ‘Alman Neo-Naziler’in Türklerin yaşadığı evleri yakması nedeniyle ailesi ile birlikte zor zamanlar geçirdiği biliniyor.

İstanbul’un büyülü yerlerinden: Kıztaşı ve ilginç hikayesi İstanbul’un büyülü yerlerinden: Kıztaşı ve ilginç hikayesi

Bugünlerde Burak Özçivitle evli ve 2 çocuk annesi olan Evcen’in Türkiye’deki serüveni ve kariyer basamakları oldukça ilginç gelişiyor. Yaptığı her işle adını duyuran ve ön planda olan Evcen’in merak edilen keşfedilme hikayesi…

Türkiye’ye tatile gelen Fahriye Evcen, Oya Aydoğan'ın sabah programına seyirci olarak katılıyor. Güzelliği ile bir şekilde Oya Aydoğan’ın dikkatini çeken Evcen, Oya Aydoğan’ın aracılığı ile yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanışıyor. Daha sonra Evcen Almanya'ya geri dönüyor Ancak telefonları susmak bilmiyor. Sonunda gelen rol tekliflerini kabul eden Evcen, Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Necla karakteri sayesinde şöhreti yakalıyor.

İlerleyen zamanlarda Aydoğan Evcen'e sitemde bulunuyor, oyuncunun kendisiyle ilgili tek bir kelime etmemesine içerlediğini söylüyor. Ancak bu haberlerde bir süre sonra gündemden düşüyor.

Oya Aydoğan; Aort damarının yırtılması sonucunda hayatını kaybediyor. Cenazeye katılan ve sosyal medya hesabından Aydoğan ile ilgili duygusal paylaşım da bulunan Evcen, Oya Aydoğan’a vefasını böylelikle gösteriyor. 
 

Editör: Sena ERDOĞAN