YAŞAM

Rüyada yüzdüğünü görmek

Rüyada yüzmek ile ilgili tabirler

Abone Ol

Rüyada yapılan eylemler farklı anlamlar içerir. Her zaman açıkladığımız gibi 3 çeşit içerikte olan rüyalar 2 anlam taşır. İlahi, psikolojik ve şeytani olan 3 kategorideki rüyalar eğer ilahi bir mesaj içeriğindeyse olumlu veya olumsuz bir içeriktedir. Her sembol ve her eylemin kişiye göre farklı anlamlar içereceği rüyalarda verilen tabirler genel manalar içermektedir. İşte rüyada yüzmek ile ilgili genel yapılan yorumlar;

Rüyada yüzmek, iyi haberler alacağınıza, kendinizin denizde yüzdüğünü görmek; uzaktan bir yakınınızın size misafir geleceğine ve güçlü bir insandan yardım göreceğinize, arkadaşlarınızın  havuzda yüzdüğünü görmek; sevinçli gelişmeye, yüzmeye çalışmak; bereketli kazanca işarettir.

Rüyada denizde yüzmek âlim olmaya, işinde başarılar elde etmeye, okulunda birincilik almaya delalet eder. Rüyada denizde ya da büyük bir su birikintisinin içinde yüzdüğünü gören kişinin aynı zamanda çok ahlaklı, inançlı ve iyi niyetli bir kişi olduğu yorumu yapılır.

Rüyada denizde yüzdüğünü gören kimse alimse ilimde arzu ettiği şeye ve isteğine kavuşur. Denizde yüzüp sonra sahile çıksa, eğer ilim talep ediyorsa onu terkeder.
Bazı tabirciler yüzmek hapistir, derler. Bundan dolayı karada yüzdüğünü gören kimse hapsolunur. Ve hapislik halinde sıkıntıya düşer.
Yüzmede hissettiği çetinlik ve kolaylık nispetince ve sahile yakınlığı miktarınca hapiste durur.

Rüyasında yüzdüğünü gören kişi, çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır. Kirli suda yüzdüğünü gören kimse kötü yollardan para kazanacak anlamındadır. Dipten yüzmek, işleri herkesten gizleyerek yürüttüğünüzü işaret eder.