Rüyada sıkça görülen sembollerden biride siyah ayakkabıdır. Genelde manası olumsuz olarak yorumlanan siyah renk görüldüğü sembole ve bu sembolün hangi sembollerle beraber görüldüğüne göre değişir. İşte rüyada siyah ayakkabı ile ilgili çeşitli tabirler;

Rüyada  ayakkabı görmek berekettir. Kişinin rüyasında ayakkabı görmesi dünyanın rahatlığına, huzura, ailenin mutlu olacağı gelişmeye işarettir. Fakat siyah ayakkabı beklenmedik ama tatsız olaylarla karşılaşmaya rivayet edilir. Rüya sahibinin canın sıkılmasına, keyfinin kaçmasına, ağız tadının ve moralinin bozulmasına neden olacak bazı gelişmelerin meydana geleceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine ve kötü günler geçireceğine işaret eder. Maddi ve manevi olarak sıkıntıya düşmeye, darda kalmaya, mutsuz olup, yokluğa düşmeye alamet eder.

Yine başka bir tabir de ise sorun ve sıkıntıların bitmesidir. Kişinin rüyasında siyah bir ayakkabı görmesi katılacağı bir daveti, bir töreni yahut katılacağı resmi bir programı gösterir.

Ev kazaları için alabileceğiniz basit önlemler Ev kazaları için alabileceğiniz basit önlemler

Bazı rüya yorumcularına göre rüyada siyah ayakkabı görmek saygınlık kazanmaktır. Siyah ayakkabı giyen rüya sahibi halk arasında saygın bir kişi olacağına yorumlanır.

Rüyada Siyah Ayakkabı Görmek İmam Nablusiye göre çeşitli anlamlara gelebilir ve genel anlamda olumsuz veya zor bir durumu simgeler.  kişinin yakın zamanda karşılaşabileceği bir sorun veya engelle ilgili işaret olabilir. Ayakkabının siyah olması ise bu durumun daha ciddi ve karanlık bir şekilde ortaya çıkabileceğini gösterebilir. kişinin hayatta önemli bir seçim yapması gerektiğini simgeler. Ayakkabı, adım atma ve ilerleme aracıdır. Bu nedenle siyah ayakkabılar, hayatta karar verme noktasına geldiğimizi ve ileriye doğru adım atma zamanının geldiğini gösterir.

Editör: Merve Kiraz