Sabah uyanır uyanmaz gördüğü rüyanın etkisinde kalan ve hemen araştırmaya konan kişilerdenseniz sakın unutmayın rüyaların mesaj niteliği taşıması için psikolojik ve şeytani rüya olmaması gerekir. Bunun nasıl anlaşılacağı ise sizi etkileme şekline ve hayatınızda yaşadığınız her olayı kafanızda değerlendirmenize bağlı. Yani kıssaca rüyada gördüğünüz sembollerle ilgili yakın zamanda bir şey yaşadınız mı ya da sizi etkileyen iyi kötü bir olayın yansıması mı bunun değerlendirmesini kendiniz yapmalısınız. Eğer ciddi manada etkilendiyseniz %90 bu rüyanız mesaj içeriyor olabilir.

Çok sık görülen rüyalardan birisi olan karınca rüyaları oldukça araştırılan tabirlerden bir tanesi karınca sürü ile ilgili gördüğünüz rüyalar size ne anlatıyor gelin hep beraber çeşitli içeriklerden bir araya getirdiğimiz manalardan anlayalım.

Rüyada karınca görmek genellikle zayıf ve hırslı insanlara, askeri birliğe, ailevi bağlara ve uzun ömre yorumlanır. Karınca görmek ucuzluk, bolluk, helal rızık ve bereketin işaretidir. Rüyada karınca gören kişinin ekmeği, rızkı ve kazancı bol olur.

Rüyada karınca sürüsü görmek, ileride büyük bir mevkiye geleceğinize, sıkıntı ve zorluk çekmeden ganimet elde edeceğinize işarettir. Yine karınca sürüsü, yeteneği olan insanlara, herkesin imrenerek bakacağı bir güce kavuşmaya, hep istediğiniz bir birlikteliğe de işarettir. Bazı yorumcular karınca sürüsünü, sıkıntı çekmeye, zorluk yaşamaya, iş hayatında problemlere yormuşlardır. Sıkıntı sonunda erilen ferahlığa ve üzüntü sonrası elde edilen başarıya da işaret olabilir.

Rüyada evin içinde karınca sürüsü görmek, yeni dostlar edinmek ve sosyal yaşantının değişmesi olarak yorumlanır. İyi ahlaklı bir dost sahibi olacağınıza, sosyalleşmek adına katılacağınız bir kursa, psikolojinizin düzeleceğine alamet eder.

Unutmayın rüyanızı bu konuda başarılı olan insanlara anlatıp tabir ettirmeniz dışında birilerine anlatmanız din adamları tarafından çok da doğru bulunmuyor. Bunu  da kıssa bir not olarak sizlere hatırlatalım.

Fast food işletmelerinin sırrı: Çıtır çıtır patates için bu yöntemi uygulayın Fast food işletmelerinin sırrı: Çıtır çıtır patates için bu yöntemi uygulayın

Editör: Merve Kiraz