Rüyada en çok görülen konulardan birisi de boşanma. Eğer gerçek hayatınızda böyle bir durumla karşı karşıya değilseniz rüyanın psikolojik olabileceği fikri pek de yakın gelmiyor. Peki rüyada boşanmak ne gibi manalara gelir hep birlikte inceleyelim.

Rüyada boşanmak hayırlı değildir, fırtınalı günlere, çatırdayan evliliklere, üzerinde kara bulutların dolaştığı ilişkilere delalet eder. Rüya sahibini çok zor günler bekliyor demektir. Rüyasında boşandığını gören kişinin kafası allak bullak olacak ve bazı kararlar almakta zorlanacak demektir.

Bir erkeğin rüyasında boşandığını görmesi sürpriz gelişmeler yaşayacağı ve hayırlı şeylerle karşılaşacağı anlamına gelir. Bu kişi büyük bir iş teklifi alacak ve bu iş kendisine uğur getirecek, arka arkaya başka teklifler de alacak demektir.

Bekarın eşini boşaması bulunduğu durumu terk etmesine, Evli birinin eşini boşaması geçim sıkıntısına, Geçerli bir sebeple eşlerin ayrılması her iki taraf için zenginliğe, Boşandığı eşine dönmek eski duruma avdet etmeye, hastanın iyileşmesine, Boşondığınaa üzülmek veya kızgınlık sonucu boşandığı eşine dönmek işlerin düzelmesine delalet eder.

Gribin ilacı, kışın kurtarıcısı belli oldu: Her derde deva bitki Gribin ilacı, kışın kurtarıcısı belli oldu: Her derde deva bitki

Ünlü rüya tabircileri boşanma ile ilgili görülen rüyaları değişik şekillerde yorumlamışlardır.Ebu Saîd el-Vaiz'in tabirine göre: Bir kimsenin rüyasında hanımını boşadığını görmesi; o kimsenin zengin olacağına, bir başka yoruma göre de: O kimsenin çalıştığı işyerinden ayrılacağına ve bir başka yoruma göre de: Böyle bir rüya gören kimsenin; eğer memur ise görevine son verileceğine yorumlanır.Bir kimsenin rüyasında hanımını kesin olarak boşadığını görmesi; yine yukarıdaki tabirin benzeri bir tabire göre halen çalışmakta olduğu işini bırakacağına ve o işte bir daha çalışmak istemeyeceğine delalet eder.

Unutmayın rüyaların bir mesaj niteliğinde olup olmadığını etki derecesinden dahi anlayabilirsiniz.

Editör: Merve Kiraz