YAŞAM

Rüyada erik yemek ne anlama gelir?

Rüyada erik görmek, renklerine göre erikler, ekşi erik, erik toplamak...

Abone Ol

Rüyalarda görülen her obje farklı anlamlar içermekte. Sıklıkla görülen rüyalardan bir tanesi de erik ile ilgili olan. Peki erik rüyada ne anlamlar içeriyor ?

Rüyada erik yemek, genellikle sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işaret eder. Özellikle hasta biri erik yediğini gördüğünde, bu durum sağlığa kavuşacağına işarettir. Erik yemek, helâl kazanç ve zenginliğe de işarettir. Bunun yanı sıra, iyi bir hayat arkadaşı, arzuların gerçekleşeceği anlamındadır. Rüyada erik yediğini görmek, size hayırlı ve olumlu olayların kapıda olduğunu gösterir. Eğer rüyanızda eriği alıp keserek yediyseniz, bu, evrenin sırlarını anlamaya çalıştığınıza yorulmaktadır. Bu daha derin bir bilgelik arayışı içinde olduğunuza işarettir. Özetle, rüyada erik yemek genellikle olumlu bir rüya olup, kişiye yakın gelecekte huzur, refah ve başarı müjdelemektedir.

Rüyada tatlı bir erik yediğini gören kişi mal ve nimete kavuşur. Birçok eriği yediğini görmek, toplu bir mala varis olmaya delâlet eder. Rüyada hamile bir kadının erik yemesi, doğacak çocuğun erkek olacağına işarettir. Bekâr kızın görmesi de evleneceğine delâlet eder.

Rüyada Siyah Erik Yemek

Rüyada siyah erik yemenin anlamı iki temel üzerine kuruludur. Erik mevsiminde mi yendi? Yoksa vakitsiz mi? Vakitli yenen erik genelde hayra yorulur. Böyle bir rüya emeklerinizin karşılığını alacağınıza, mutluluk gözyaşı dökecek kadar çok mutlu olacağınıza, ömrünüzün geri kalanında maddi anlamda sıkıntı çekmeyeceğinize yorulur. Ayrıca rüyada kara erik görmek mahsulünüzün artacağına, gebe kalmaya ve hayırlı bir erkek çocuk sahibi olacağınıza, terfi yahut yöneticilik teklifi alacağınıza delalettir. Eğer rüyanızda siyah eriği vakitsiz gördüyseniz bu hayra yorulmaz. Birine borç vereceğinize, kefil olduğunuz biri yüzünden yaşayacağınız maddi manevi mağduriyete, kara haber almaya ve bu haberlerin yaratacağı kısa süreli kedere ve hafif hastalıklar yüzünden işlerinizin aksayacağına delalettir. Dikkatli olmalısınız çünkü bu durumlar size değersiz ve huzursuz hissettirebilir.

Rüyada Sarı Erik Yemek

Rüyada sarı erik yemek ağzınızın tadının bozulmayacağına, zarara düşmeyeceğinize, keyifli ve neşeli günlerin sizi beklediğine, nasibinizin artacağına, kısmetinizin açılacağına delalettir. Sevdiğinizle önemli bir karar alabilir yeni adımlar atabilirsiniz. Eğer ondan uzaktaysanız kavuşabilirsiniz. Dostlarınızdan destek görebilir, onlara maddi manevi anlamda destek gösterebilirsiniz. Rüyanızda sarı erik gördükten sonra kötü alışkanlığınızı terk edebilir, rahatsızlık duyduğunuz bir konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz. Kaçırdığınız fırsatlar tekrar sizi bulabilir, hayırlı bir kısmetle dünya evine girebilirsiniz. Küstüğünüz bir arkadaşınızla barışabilirsiniz. Rüyaların anlamları görülen zamanlara ve bağlamlara göre değişebilir bu yüzden dikkatli olmalısınız. Sarı erik görmek bazı zamanlarda olumsuz yorumlanır. Büyük üzüntüler yaşayabilir, kötü kişilerle karşılaşabilirsiniz. Tatsız durumlar ve anlaşmazlıklar sizi bulabilir. Maddi anlamda sıkıntılara düşebilirsiniz. Siz dikkatli olun ve hayırlısını umun.

Rüyada Mor Erik Yemek

Rüyanızda mor erik yediyseniz elinizdeki fırsatları değerlendirip büyük atılımlar gerçekleştirebilir, itibar gören bir iş sahibi olup terfi alabilir, hayalini kurduğunuz şeylere kavuşabilirsiniz. Mor erik yemek eğlenceli zamanlar geçireceğinizin de alametidir. Hedeflerinize yönelik planlar yapabilir, anne babanıza maddi manevi değerli hediyeler alabilir ve sevdiğiniz kişiye duygularınızı açabilirsiniz. Kırgın olduğunuz arkadaşlarınızla barışabilirsiniz. Yaşadığınız sorunları akıl yolu ile hızlıca çözebilir, maddi anlamda güçlenebilirsiniz. Bu rüya hakkında olumsuz yorumlar da mevcut. Hayatınızdaki işaretlere göre bu yorumlara da dikkat etmenizi öneririz. Dost sandığınız kişilerin kötü niyeti ortaya çıkabilir, maddi ve manevi anlamda sıkıntıya düşebilirsiniz.

Rüyada Kırmızı Erik Yemek

Rüyada kırmızı erik yemek, rüyayı gören kişinin işinde çok başarılı olacağı ve böylece terfi alacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin iş yerinde ve toplum arasında itibarının artacağı gibi aynı zamanda kazancının da çoğalacağına yorulur. Kişi zengin olma isteğine adım adım yaklaşacak demektir.

Rüyada Ekşi Erik Yemek

Rüyada ekşi erik yemek pek de iyi yorumlanmaz. Zaten rüyada tadı ekşi olan şeyler hayır olarak kabul edilmez ve rüya sahibinin canının sıkılmasına, üzülmesine ve tüm keyfinin kaçmasına neden olacak bazı olayların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada Erik Toplayıp Yemek

Rüyada erik toplayıp yemek önünüzde bazı fırsatların bulunduğuna bunları elde etmek için çabalamanız gerektiğine delalettir. Bu rüyaya göre dünya bir ağaç ve siz nasibinizi o dallardan toplayacaksınız. Böyle bir rüya görmek yukarıda da yazdığımız gibi kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmanıza, itibar sahibi ve kısmeti açık biri olacağınıza işaret eder. Aileniz sizi yapacağınız işlerde destekleyebilir. Çok kişiden takdir ve teşvik görebilirsiniz. Yine erik ile ilgili yazdığımız diğer tabirlerde olduğu gibi küs olduğunuz kişilerle aranızdaki buzlar eriyebilir.

Rüyada erik toplanıp yenmesi yukarıdaki tabirinin tam tersi şeklinde de yorumlanabilir. Çok çabaladığınız bir işte başarısız olabilirsiniz ve bu durum içinizde ukde kalabilir. Ailenizle aranız bozulabilir.