her zaman belirttiğimiz gibi rüyalar unutmayın ki 3 şekildedir. 1. Dini bir mesaj taşıyan ilahi rüyalardır. 2. Normal hayatta yaşadıklarınızdan etkilendiğiniz ruhsal durumunuzu açığa çıkaran psikolojik rüyalardır. 3. ise vesveseye kapılmanız ve korkmanız için şeytanın size oyunu olan şeytani yani bir anlamı olmayan rüyalardır. öncelikle rüyalarda mana ararken rüyanızın hangi kategoriye girdiğini anlamlandırmanız gerekir. ilahi bir mesaj olan rüyalarda verilen tabirler şu şekilde;

Rüyada diş ağrısı çekmek, özgüven eksikliğini ve yalnızlıktan duyulan endişeyi işaret eder. Kişinin sıkıntılarından veya dertlerinden kurtulamadığını ve yeterli destek alamadığını da işaret eden rüya aynı zamanda güvensizlik dolu bir ortamda bulunulduğunu ve rüya sahibinin gerçek dostlara veya arkadaşlara sahip olmadığını da tabir eder. Uyarı mahiyetinde de değerlendirilebilen rüya, kişinin mevcut ortamını değiştirmesi ve yeni bir yol çizmesini de öğütler. Başka bir yoruma göre ise, rüyada diş ağrısı çekmek aile ve akrabalarla ilgili yaşanacak uzun bir sorunun başlangıcı anlamındadır. İslami açıdan rüyasında diş ağrısı çeken kişinin kabir azabı çekmeyeceğini ve ahiret hayatının iyi olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada diş ağrısı görmek hangi dişte ağrı olduğuna göre manayı değiştirebilir
 

Bakın ağrıyan hangi diş rüyada bize ne anlatıyor;

Eylül bitmeden bunu yapın: Kışın eviniz cayır cayır ısınsın Eylül bitmeden bunu yapın: Kışın eviniz cayır cayır ısınsın

•    Üst dişler; erkekliğe,
•    Alt dişler; dişiliğe,
•    Ön dişler; erkek evlatlara, kızlara, kardeşlere veya anne-babaya,
•    Ön dişlerin yanındaki dişler; üzüntüye, evlatlara ve amcalara,
•    Azı dişler; sülalenin önde gelenlerine,
•    Geri kalan diğer dişler; dayı ve dayı çocuklarına,
•    Arka dişler; akrabalarından uzakta olan kişiye,
•    Ön dişlerin sağ tarafında yer alan dişler; baba ve baba tarafından olan akrabalara,
•    Ön dişlerin sol tarafında yer alan dişler; hem anne, hem baba tarafından akrabalara işaret etmektedir.

Dini olarak rüyada dış ağrısı çekmek ticaret hayatını ilerleteceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, başarılarını ispat edeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, delalet eder.

Rüyada diş ağrısı görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, geniş rızık elde edeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işaret eder.


 

Editör: Merve Kiraz