Oldukça korkutucu rüyalardan birisi olan rüyada cin görmek tabir kitaplarında oldukça ilginç anlamlara gelmekte. Konu ile ilgili Rüya tabirlerinden elde ettğimiz değişik açıklamaları sizler için bir araya getirdik. İşte Rüyada Cin Görmeye dair yorumlar;

 Rüyada cin görmek, hilekar birine, cini yakında görmek; hayal kırıklığına işarettir. Cin görmek, hile yapmayı seven bir kimse ile tabir edilir. Rüyada, cin olduğunu gören kimsenin hilesi çok olur. Rüyada görülen cin, şahsi çıkarı için hile yapan bir kimseye işarettir. Rüyada cin görmek hileci aşağılık bir kişiyi belirtir. Cin çarpması haram bir mal edilmesine ve büyülerle uğraşılmasına yorumlanır. Evde cin görmek evinize ve malınıza kötülük geleceğine işarettir. 

Rüyada görülen cin iyi yorumlanmaz. Bu tür rüyaların üstünde fazla durmamak, fazla konuşmamak gerekir, mümkünse hemen unutulması gerekmektedir. Rüyada cin görmek sahtekâr biriyle karşılaşıp bundan zararlı çıkacağınıza, hayal kırıklığına uğrayacağınıza işaret eder. Rüyayı gören kişi, rüyada kendisini cin olarak gördüyse, yakın zamanda dünya malı ya da kendi gururu vei çıkarları doğrultusunda hilekârlığa başvuracağına delalet eder. Rüyada cinlerin başındaki büyükleri görmek, makam veya rütbenizde artış olarak yorumlanır. Rüyada kapınızın yakınlarında cin görmek, başınıza gelebilecek zararlara, maddi olarak geçim sıkıntısı çekmenize, dara düşeceğinize işaret eder. Rüyada cinin evinize girdiğini ve etrafı dağıttığını görürseniz, evinize hırsız gireceği ve büyük zararlar vereceği şeklinde yorumlanır.

İhya: Cin görmek, dünya ve onun gurur vesilesi olan şeyleri uğruna hile yapmaktan sakınmayan kimseye; Görülen cin alim, doktor, iyilik sahibi ve iyi vasıflı biri ise müslümana yararı dokunan iyi kimseye, Evine cin girdiğini görmesi hırsız veya düşman girmesinee; Cin görmek bazen yolculuğa, hırsızlık yapmaya, zina ve kumara, içki içmeye, bid'at işlenen yerlere, kilise ve eğlence yerlerine, Yollarda görülen cin yol kesici eşkiyalara, Cami ve güzel yerlerde görülen cinler onların müslüman olanlarına; Cin çarptığını görmek faiz yemeye, haram kazanmaya, sihir yapmaya yahut dünyalığını yitirerek üzülüp kederlenmesine delalet eder.

Bilim insanları açıkladı: Diyet yapmadan kilo vermeniz artık mümkün! Bilim insanları açıkladı: Diyet yapmadan kilo vermeniz artık mümkün!

Nablusi: Cin görmek, dünya işi ve gururu için hilekar bir kimse ile tabir edilir. Görülen cinin hekim, ihsan sahibi, alim ve hatip olması bundan müstesnadır. Rüyada, cin olduğunu gören kimsenin hilesi çok olur. Cinin kapısının yakınında durduğunu görse, o kimse zarara uğrar yahut üzerinde yapması lazım gelen bir nezri (adağı) olduğuna veya ona isabet edecek bir darlık ve zillete delalet eder.

Birisinin evine cinlerden girip bir şeyler yaptığını gören kimsenin evine düşman veya hırsızlar girerek o kimseye bir zarar getirirler. Cine Kur'an öğrettiğini yahut cin tayfasından birisi kendisinden Kur'an dinlediğini görse, reislik ve valilik gibi makamlara nail olur. Cinle sohbet ettiğim gören kimse, yolcu ve sır sahiplerinin durumlarına muttali olan kimseye yakın olur. Cin görmek bazen kara ve denizde yolculuk yapmaya, kapıp kaçırmaya, hırsızlığa, zinaya, içki içmeye, bid'at yerlerine, kiliseye, dükkanlara, güzel sesle türkü veya şarkı söylemeye, zenginliğe ve çalgılara delalet eder. Cinleri görmek hokkabaz ve sihirbazlara delalet eder.

Unutmayın ki her rüya herkesde aynı anlama gelmez. yapılan yorum ve tabirler genel bir anlam içermekte ve size fikir sağlamaktadır. Her rüyayı hayra yormak ise alimler ve rüya tabircileri tarafından sıklıkla uyarılmaktadır.

Editör: Merve Kiraz