SPOR

Potada kızlarımız çeyrek finale yükseldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Osman Bayrakdar sezonu Basketbol Grup Müsabakaları sona erdi. Erzincan kız basketbol takımımız rakiplerini mağlup ederek grup 1. olarak çeyrek finale yükseldi.

Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Erzurum’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Osman Bayrakdar sezonu Basketbol Grup Müsabakaları sona erdi. 11 Erkek, 8 kız takımının mücadele ettiği Grup maçları Erzurum Spor Salonu ile BŞB Olimpiyat Millet Bahçesi Spor Salonu’nda oynandı. Nefes kesen maçlara sahne olan müsabakalarda çeyrek final bileti alan takımlar belli oldu.
Erkeklerde, A Grubunda Tokat birinci olurken, Rize ikinci oldu. B Grubunda Trabzon ile Erzurum birinci ve ikinci sırayı paylaştı. C Grubunda ise Giresun ve Bayburt çeyrek finale yükseldi.

Kızlarda A Grubunda Erzincan, Tokat ve Trabzon ilk üçte yer alarak Çeyrek finale yükseldiler. Kızlarda B Grubunda ise Rize, Giresun ve Erzurum çeyrek final bileti aldı.
Çeyrek final müsabakaları 6 Ağustos 2023 tarihinde Karabük ilinde yapılacak.