Birçok platformda oldukça ilgi gören filmleri sizler için sıraladık. Amazon PrimeTV+Apple TV+,beIN CONNECT,MUBI, gibi daha birçok platformda en ilgi gören filmlerin listesi şöyle;

House of the Dragon

George R.R. Martin’in geçtiğimiz yıl yayımlanan "Ateş ve Kan" romanından uyarlanan dizi Targaryen ailesine odaklanıyor. Aegon Targaryen’in Yedi Krallık fethi ile başlayan dizi, bütün ailenin hikayesini konu alıyor. Ailenin Demir Taht’ı korumak için verdiği mücadele ve kendi aralarındaki savaşın da yer aldığı dizide ayrıca Westersos’un geçmişi de anlatılıyor.

Grey's Anatomy

Beş cerrahi stajyer ve amirlerinin kişisel ve profesyonel yaşamlarına odaklanan bir medikal drama.

Game Of Thrones

Game of Thrones George R.R. Martin'in çok satan romanından uyarlanan bir HBO dizisi. Yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, Westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. İhanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden Kadim Duvara kadar Krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. Krallar ve Kraliçeler, Şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'Demir Taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.

Law & Order: Special Victims Unit

New York yeraltı dünyasının karanlık yüzünü araştıran bir özel suçlar birimi... New York Polis departmanında cinsel suçlar konusunda uzman dedektiflerden oluşan bu birim, insanın kanını donduran vakaları incelemek zorunda... Her gün yardım isteyen kurbanlar, kapatılmayı bekleyen dosyalarla uğraşan bu ekibin üyeleri, bir yandan da bu araştırmaların özel yaşamlarına olan etkisini dengelemeye çalışıyorlar.

Simpsonlar

The Simpsons ailesinin baba rolünü oynayan Homer Simpson ile lise aşkı Marge ile evlendikten sonra Springfield’in orta sınıf ailelerinin yaşadığı mahallesinde bir yaşam kurar. Lisa, Bart ve Maggie adında üç çocuğu olur. Bart hep 10, Lisa 8, Maggie ise 1 yaşındadır.Homer Simpson: Kel, şişko ve çok salaktır. Yıldönümleri, doğumgünleri ve özel günleri unutur. Bira içmeyi çok sever. Ama ailesini çok sever ve onlar için her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak eşine ve çocuklarına büyük bir sevgi besliyor olmasına rağmen zaman zaman ilkel benliğinin etkisi ile kendi isteklerini ön planda tutabilir. 

Efsane bir başyapıt olan "ÇAĞRI" filmi nasıl çekildi? Filmin konusu ne anlatıyor, oyuncuları kimler? Efsane bir başyapıt olan "ÇAĞRI" filmi nasıl çekildi? Filmin konusu ne anlatıyor, oyuncuları kimler?

Deadpool

Doktorların teşhisleri sonunda kanser olduğu ortaya çıkan Wade Wilson'ın (Ryan Reynolds) bilinen tedavi yöntemleri dahilinde hayatta kalma ihtimali yoktur. Ancak Weapon X adlı bir program, onu eskisinden daha iyi hale getirme vaadinde bulunur. Wade'in üzerinde uygulanan prosedürler sonucunda yepyeni bir karakter ortaya çıkar. Alışıldık süper kahramanlara hiç benzemeyen, umursamaz, tuhaf bir espri anlayışı olan Deadpool, hayatını mahvolma noktasına getirenlerden intikam alma peşine düşecektir.

Hacks

Bol ödüllü dizi, sektördeki gücünü kaybetmek istemeyen efsanevi Las Vegas komedyeni Deborah Vance (Jean Smart) ile onun yanında çalışmaya başlayan, gözden düşmüş genç yazar Ava'nın (Hannah Einbinder) hikayesini anlatıyor.

Yeni Nesil: Kızıl'ın Yükselişi

Kupa Kraliçesi Auradon'da bir darbe başlattıktan sonra, asi kızı Kızıl ve Külkedisi'nin mükemmeliyetçi kızı Chloe güçlerini birleştirir ve Kızıl'ın annesini kötü yola sokan travmatik olayı geri almaya çalışmak için zamanda geriye giderler.

Yellowstone

John Dutton’un yönettiği Dutton Ailesi ABD’nin en geniş bitişik çiftlik arazisine sahiptir. Arazinin büyüklüğü nedeniyle sınırlarını kontrol etmek gittikçe zorlaşır fakat bu Dutton Ailesi’nin yabancı olduğu bir durum değildir.

Gayribeyefendi Savaş Dairesi

İngiliz ordusu, II. Dünya Savaşı sırasında düşman hatlarının gerisindeki Nazi güçlerine saldırmak için yüksek vasıflı askerlerden oluşan küçük bir grubu işe alır.

Kaynak; www.sinemalar.com

Editör: Merve Kiraz